tragedia (4) kregle drogie, kije do bilarda tragiczne - lepkie i wiekszosc z rozwalonymi... IWO Zdecydowanie najlepsza kręgielnia w Gdańsku (1) Tak, jak w temacie. Byłam w wielu kręgielniach i U7, moim zdaniem, jest... Koliberek dobra zabawa (1) Klub odwiedziłem, Strika w kręgle zdobyłem i się świetnie bawiłem. Polecam na... clubber
18 urodziny u7 (1) Nie bez przyczyny właśnie w 18 urodziny u7 przyszłam z przyjaciółmi wspólnie... Kasia URODZINY U7 osiemnastka! (1) Najlepsza impreza na jakiej sie bawiłem ZABAWA znakomita personel jeszcze... jaro 18 u7 :-) (1) Polecam wszystkim, którzy lubią dobra zabawę ! Nie było problemów z... Paula zdziwiona.. (1) byłam na 18tce u7, fajna impreza, super zabawa, konkursy i nagrody. zdziwiona.. pierwszy i ostatni raz (2) wybraliśmy się wczoraj z rodziną pierwszy raz i jak sądzę ostatni.... olx Ogólnie polecam ale... (2) Witam, Do pewnego czasu było to jedno z ulubionych miejsc do pogrania w... K. obsługa (1) Witam, miejsce super do rozrywki, ceny takie w miare.. jak to w Gdańsku..... A. Ceny z Kosmosu (2) Nie mam pojęcia skąd oni biorą te ceny na napoje 1l jakiegokolwiek picia... basia swietne miejsce dla każdego (2) siema u7 przetestowałem w dwojaki sposób, najpierw z rodzinką w niedzielkę a... mj2013 Nie polecam (6) Pomijam, że kule są w fatalnym stanie! To jeszcze wymuszenia w postaci... Marcin Może być lepiej....... (3) Niestety w U7 nie zmienia się nic,a konkurencja nie śpi.Byłem z rodzinką dwa... spidi Wielkie rozczarowanie (2) Rezerwowaliśmy osobiście i telefonicznie 2h kręgli 3 tory na moje nazwisko,... mmmm Byłem, zobaczyłem. (1) Wraz z moją dziewczyną byłem ostatnio w U7. Dokładnie w środę. Jak to na... grisza brak poszanowania klienta (2) Wykupiłyśmy gruper na godzinę gry w kręgle. W lokalu dowiedziałyśmy się, że... Asia i Natalia Totalne DNO (1) Jak chcecie fajnie spędzić Swój czas to omijanie to miejsce; na pewno pomylą... Bart rozczarowanie (1) Kilka dni temu, postanowiliśmy wraz ze znajomymi i z ich dziećmi wyskoczyć na... Lendzion rodzinka - opinia (1) byliśmy 2 razy wybieramy się jutro po raz trzeci. przy każdym pobycie w... rodzinka