UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Kamil - ocena (1) Co tu dużo mówić - najlepszy ubezpieczyciel, z którego usług przyszło mi... Kamil Peter Peter - ocena (1) Przemiła obsługa. Po raz kolejny Pani Alina wykazała się pełnym... Peter Peter Michał W. - ocena (1) Pani Karolina jak zawsze profesjonalna i pomocna. Tak trzymać Michał W.
Andrzej - ocena (1) Ok kilku lat korzystam z usług Ubezpieczalni czy to pojawiając się osobiście... Andrzej Mateusz P. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi pani Aliny Kononenko. Dostałem odpowiedź... Mateusz P. Mateusz P. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi pani Aliny Kononenko. Dostałem odpowiedź... Mateusz P. Andy - ocena (1) Korzystam z usług tej Ubezpieczalni od lat i zawsze mogę spodziewać uczciwej... Andy Damian - ocena (1) Serdecznie dziękujemy Pani Joannie za fachową i profesjonalną pomoc Damian Iwona - ocena (1) Bardzo polecam tą firmę. Korzystalam z pomocy pani Agnieszki. Miła i fachowa... Iwona No name - ocena (1) Z calego serducha polecam to miejsce. Pani Alina byla chetna do pomocy,... No name Sławek - ocena (1) Zawsze szybko i sprawnie. Miła obsługa, bogata oferta firm ubezpieczeniowych.... Sławek Piotrek - ocena (1) Dzięki Ubezpieczalni w galerii morena śpię spokojnie. Dziękuję pani Alinie... Piotrek Maciej - ocena (1) Profesjonalne doradztwo Pani Karoliny Maciej Krzysiek - ocena (1) Polecamy panią Alinę! Szybko i sprawnie załatwiony temat z ubezpieczeniem. Krzysiek Ewelina - ocena (1) Polecam pośrednika ubezpieczeniowego: Ubezpieczalnia24, a w szczególności... Ewelina Dorota Pawlicka - ocena (1) Dobra lokalizacja, szybko, profesjonalnie, miła obsługa w moim przypadku Pani... Dorota Pawlicka Krzysztof - ocena (1) Pani Agnieszka - profesjonalizm, uśmiech i życzliwość. Ubezpieczenie... Krzysztof marcin - ocena (1) Pani Joanna bardzo życzliwie i prosto pomogła mi zakupić ubezpieczenie... marcin Katarzyna - ocena (1) Pani Karolina z bardzo dużym zaangażowaniem przedstawiła ofertę i... Katarzyna Wojciech - ocena (1) Serdecznie Polecam Panią Karoline Wojciech