UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Marlena - ocena (1) Polecam Ubezpieczalnię w Galerii Morena w Gdańsku i współpracę z Panią Aliną... Marlena Anna - ocena (1) Serdecznie polecam. Zawarłam polisę z Panią Joanną i jestem bardzo zadowolona Anna Katarzyna - ocena (1) Super załatwiona sprawa. Pani Joanna szybko ale też dokładnie wyjaśniła... Katarzyna
Krzysztof - ocena (1) Pani Alina jest przemiła i mega profesjonalna. Polecam Krzysztof Swietłana Krzemińska - ocena (1) Chciałabym podziękować pani Agnieszce Nieliwockiej za pomoc w znalezieniu... Swietłana Krzemińska Jaroslaw Formella - ocena (1) Pani Joanna Różycka bardzo profesjonalnie i bardzo rzetelnie podeszła do... Jaroslaw Formella Anna - ocena (1) Serdecznie dziękuję p. Julii za pomoc w przygotowaniu polisy na wyjazd... Anna Marcin - ocena (1) Serdecznie Polecam Panią Karoline, świetna oferta Marcin Radosław - ocena (1) Polecam z całego serca a w szczególności Panią Karoliną! Pełen profesjonalizm... Radosław Grzegorz - ocena (1) Świetne doradztwo, zawsze miła obsługa, umówione terminy zawsze dotrzymane. Grzegorz Barzowski - ocena (1) Pani Julia Terenowicz jest bardzo kompetentna osobą . Oceniam ją na ****** Barzowski Mikołaj Knopiński - ocena (1) Bardzo miła i fachowa współpraca. Gorąco polecam. Mikołaj Knopiński Kasia - ocena (1) Bardzo przyjemnie atmosfera, sprawnie zawarłam polisę z Panią Joanną Kasia Igt - ocena (1) Dziękuję całemu zespołowi Ubezpieczalni za wieloletnią współpracę. W tym roku... Igt Janusz - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i doskonałą obsługę... Janusz Stawski - ocena (1) bardzo miła obsługa jestem bardzo zadowolony polecam Stawski Patryk - ocena (1) Dziekuje Pani Agnieszce Nieliwockiej za bezproblemowe załatwienie AC/OC. Jak... Patryk Dorota - ocena (1) Chciałbym wyrazić moje ogromne zadowolenie z obsługi, jaką otrzymałam od Pani... Dorota Emilia - ocena (1) Bardzo profesjonalna i szybka wycena. Emilia Rafał - ocena (1) Polecam, miło, szybko, profesjonalnie Rafał