UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Kasia - ocena (1) Bardzo przyjemnie atmosfera, sprawnie zawarłam polisę z Panią Joanną Kasia Igt - ocena (1) Dziękuję całemu zespołowi Ubezpieczalni za wieloletnią współpracę. W tym roku... Igt Janusz - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i doskonałą obsługę... Janusz
Stawski - ocena (1) bardzo miła obsługa jestem bardzo zadowolony polecam Stawski Patryk - ocena (1) Dziekuje Pani Agnieszce Nieliwockiej za bezproblemowe załatwienie AC/OC. Jak... Patryk Dorota - ocena (1) Chciałbym wyrazić moje ogromne zadowolenie z obsługi, jaką otrzymałam od Pani... Dorota Emilia - ocena (1) Bardzo profesjonalna i szybka wycena. Emilia Rafał - ocena (1) Polecam, miło, szybko, profesjonalnie Rafał Wanda - ocena (1) Jestem wieloletnią klientką tej Ubezpieczalni i jestem zawsze bardzo... Wanda Łukasz - ocena (1) Pani Agnieszka jak zwykle stanęła na wysokości zadania. Polecam. Łukasz Aleksandra - ocena (1) Chciałabym podziękować pani Joannie za profesjonalną pomoc w znalezieniu... Aleksandra And - ocena (1) Szybko i profesjonalnie. Polecam Panią Joannę And Marcin - ocena (1) Pani Karolina załatwiła z nami ubezpieczenie auta w jeden dzień i to wszystko... Marcin Kamil - ocena (1) Co tu dużo mówić - najlepszy ubezpieczyciel, z którego usług przyszło mi... Kamil Peter Peter - ocena (1) Przemiła obsługa. Po raz kolejny Pani Alina wykazała się pełnym... Peter Peter Michał W. - ocena (1) Pani Karolina jak zawsze profesjonalna i pomocna. Tak trzymać Michał W. Andrzej - ocena (1) Ok kilku lat korzystam z usług Ubezpieczalni czy to pojawiając się osobiście... Andrzej Mateusz P. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi pani Aliny Kononenko. Dostałem odpowiedź... Mateusz P. Mateusz P. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi pani Aliny Kononenko. Dostałem odpowiedź... Mateusz P. Andy - ocena (1) Korzystam z usług tej Ubezpieczalni od lat i zawsze mogę spodziewać uczciwej... Andy