UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Zuzanna - ocena (1) Świetne doradztwo ze strony Pani Karoliny Zuzanna Wojciech - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Karolinę, która zajmuje się wszystkimi moimi... Wojciech Kamil - ocena (1) Pani Joanna zajęła się odnowieniem mojego ubezpieczenia samochodu, polecam Kamil
Marta - ocena (1) Szybka i profesjonalna obsługa. Świetny kontakt, dostałam odpowiedzi na... Marta Krzysztof - ocena (1) Dziękuję Pani Julii za bardzo merytoryczną współpracę w kwestii ubezpieczenia... Krzysztof B.M. - ocena (1) Moimi ubezpieczeniami zajmuje się Pani Agnieszka Nieliwocka. Wszystko odbywa... B.M. Iwona - ocena (1) Załatwienie ubezpieczenia poszło bardzo sprawnie. Wszystko online, bez... Iwona PZU - ocena (1) Bardzo miła obsługa PZU Justyna - ocena (1) Bardzo polecamy Panią Joannę, sprawnie załatwiona polisa zgodnie z... Justyna Sebastian - ocena (1) Serdecznie polecam obsługę Pani Karoliny Sebastian Danuta - ocena (1) Polecam współpracę z Panią Karoliną, wszystko przebiegło dobrze :D Danuta Gosia - ocena (1) w tym roku skorzystałam z pomocy i wiedzy Pani Aliny:D polecam z całego... Gosia Damian - ocena (1) Pani Joanna przygotowała dla mnie przejrzyste zestawienie ubezpieczeń z... Damian Ola - ocena (1) W pełni profesjonalna pomoc w znalezieniu najlepszych ubezpieczeń. Polecam... Ola Jarosław - ocena (1) Polecam usługi Pani Karoliny, wszystko ok Jarosław Jakub - ocena (1) Polecam Panią Alinę K. super obsługa Jakub Yurii - ocena (1) Dziękuję za pomoc Pani Joanna Różycka Yurii Mikołaj - ocena (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Polecam Mikołaj x - ocena (1) Pani Karolina zapewniła mi świetne ubezpieczenie na podróż szybko,... x Hania - ocena (1) Miła rzetelna i szybka obsługa. Hania