UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Katarzyna - ocena (1) Od kilku lat korzystamy w firmie z Ubezpieczalni i zawsze jest to bezstresowe... Katarzyna Jolanta - ocena (1) Jak zawsze szybko, sprawnie i dobrze Jolanta Michał Szczerba - ocena (1) Ubezpieczałem mieszkanie u Pani Aleksandry. Poszło bardzo szybko i... Michał Szczerba
Kinga - ocena (1) Pomagają mi od wielu lat i jestem bardzo zadowolą. Pani Agnieszka Nielihwocka... Kinga Kamil - ocena (1) Potrzebowałem szybko zawrzeć polisę, bardzo dobra współpraca oraz oferta.... Kamil Anna G - ocena (1) Bardzo miła obsługa.Pani znalazła nam ofertę jakiej oczekiwałam,wszystko... Anna G AS - ocena (1) Fachowa i szybka obsługa AS Mariola - ocena (1) Jak zwykle szybko, sprawnie, najbardziej korzystna oferta Mariola Nissan Juke - ocena (1) Zostałam wprowadzona w błąd bądź nie poinformowana przez agenta. Kupiłam... Nissan Juke Agnieszka P. - opinia (1) Profesjonalna i szybka obsługa. Jakość usług na najwyższym poziomie. Szczerze... Agnieszka P. edy - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, szeroki wachlarz ubezpieczeń, oferta... edy Anna - opinia (1) Bardzo dobre usługi, szybko i rzetelnie! Anna Wojciech - opinia (1) Bardzo sprawna i bezproblemowa obsługa, Pani Agnieszka na szczęście pamiętała... Wojciech Paulina - opinia (1) Profesjonalna, szybka i bardzo miła obsługa. Paulina Lucyna - opinia (1) Super! Jestem bardzo zadowolona. Już od kilku lat tam ubezpieczam auto.... Lucyna Grażyna - opinia (1) Polecam Panią Agnieszkę. Dzięki Niej mam ubezpieczenie tańsze niż... Grażyna Krystian - opinia (1) Profesjonalna i bardzo uprzejma obsługa. Bez wątpienia polecam Panią... Krystian Adrian - opinia (1) profesjonalna i miła obsługa, polecam Adrian Krzysztof - opinia (1) Bardzo dziękuje za profesjonalną obsługę ze strony Pani Aleksandry Ułanowicz,... Krzysztof Marcin - opinia (1) Bez uwag, wszystko ok Marcin