UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Martin - opinia (1) Panią Żanete Mazur dostałem z polecenia i jestem bardzo zadowolony z obsługi.... Martin Dariusz - opinia (1) Polecam tą ubezpieczalnię, a w szczególności podejście Pani Aleksandry.... Dariusz Elżbieta - opinia (1) Ubezpieczalnia godna polecenia, na pewno bede wracać, szczególnie do Pani... Elżbieta
Michał - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa Pani Oli. Polecam Michał Mateusz - opinia (1) Jednym słowem profesjonalizm - Pani Karolina bardzo szybko wyjaśniła mi... Mateusz Łukasz - opinia (1) Szybko i sprawnie poprowadzona sprawa przedłużenia polisy. W dodatku wszystko... Łukasz Grzegorz - opinia (1) Sprawnie, profesjonalnie, z uwzględnieniem oczekiwań. Grzegorz Joanna - opinia (1) Ubezpieczenie zawieralam z Panią Karolina, jestem bardzo zadowolona, wszystko... Joanna Piotr - opinia (1) Mimo że mieszkam daleko od salonu, to sprawę ubezpieczeń załatwiam przez... Piotr Janusz Bogucki - opinia (1) W celu przedluzenia Polisy Ubezpieczenia Mieszkania przed uplywem jej terminu... Janusz Bogucki anna - opinia (1) od lat sprawdzeni- nigdy mnie nie zawiedli :) anna Paweł S - opinia (1) sprawa ubezpieczenia załatwiona szybko i w konkurencyjnej cenie. Pani... Paweł S Anna K-S - opinia (1) Profesjonalnie , szybko, miło . Anna K-S Katarzyna - opinia (1) Pani Agnieszka pomogła mi w zawarciu ubezpieczenia na podróż, obsługa... Katarzyna Agata - opinia (1) Polecam Panią Agnieszkę, bardzo miła obsługa, ubezpieczenie załatwione sprawnie. Agata Anna - opinia (1) Serdecznie polecam, Pani Aleksandra Ułanowicz pełen profesjonalizm, miło i... Anna Wojtek .O - opinia (1) Polecam Panią Aleksandrę za profesjonalizm, zaangażowanie i obszerna wiedzę.... Wojtek .O Majk - opinia (1) Pani Aleksandra Ulanowicz pomogła mi wybrać najlepszą ofertę. Majk Paweł - opinia (1) Pełen profesjonalizm, przygotowane oferty, świetny kontakt. Dziękuję pani... Paweł Leszek - opinia (1) Jak zawsze sprawnie , szybko , merytorycznie i z uśmiechem. Leszek