UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

rpstragowski@interia.pl - opinia (1) Wszystko pod jednym zdaniem Super rpstragowski@interia.pl Andrzej - opinia (1) Bardzo wysoki poziom obsługi Andrzej Patryk - opinia (1) Bardzo miła obsługa (pani Żaneta) i szybkie znalezienie najkorzystniejszej... Patryk
Alicja - opinia (1) Profesjonalna obsługa Alicja Szymon - opinia (1) Pani Karolna to profesjonalistka Szymon Tomek - opinia (1) Profesjonalna obsługa i doradztwo. polecam Tomek Sebastian - opinia (1) Serdecznie polecam, szczególnie Panią Żanetę Mazur. Szybka, profesjonalna... Sebastian Bartosz Borowski - opinia (1) Ubezpieczenie wyjazdu. Jak zwykle, szybko i w punkt. Polecam, szczególnie... Bartosz Borowski IRENA - opinia (1) Polisę przygotowuje mi Pani Żaneta Mazur, z odpowiednim wyprzedzeniem... IRENA Ania - opinia (1) Dziękuję pani Agnieszce N. za profesjonalne doradztwo i korzystną ofertę. Ania Krzysztof - opinia (1) Na panią Agnieszkę zawsze można liczyć serdecznie polecam Krzysztof Zbyszek - opinia (1) Ubezpieczalnia zawsze przypomina o kończącym się ubezpieczeniu i znajduje... Zbyszek Monika - opinia (1) P Agnieszka zna sie na swojej pracy, z wielka empatia i profesjonalizmem... Monika Mikołaj Chmielewski - opinia (1) Polecam Panią Aleksandrę Ułanowicz, fachowa obsługa i profesjonalna pomoc! Mikołaj Chmielewski Krzy - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi Pani Aleksandry Ułanowicz. Świetnie... Krzy Arek - opinia (1) Dziękuję Pani Aleksandrze Ułanowicz za sprawną obsługę. Polecam. Arek Helena Junka - opinia (1) Profesjonalnie, szybko, uprzejmie. Helena Junka Żaneta K. - opinia (1) Bardzo polecam Panią Żanetę! Po wybranie najkorzystniejszej oferty bez... Żaneta K. Jacek - opinia (1) Naprawdę warto skorzystać z usług Ubezpieczalni24. Polecam Jacek Jacek - opinia (1) Bardzo sprawna i miła obsługa Pani Oli Ułanowicz. Sprawę załatwiłem bez... Jacek