UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Bartosz - opinia (1) Chciałbym serdecznie polecić usługi brokera ubezpieczeniowego Agnieszki... Bartosz Marzena - opinia (1) Serdecznie polecam panią Karolinę, szybkie i sprawne załatwienie sprawy.... Marzena Robert - opinia (1) Miło, sprawnie i profesjonalnie Robert
Daniel - opinia (1) Jak zawsze zadowolony z obsługi Daniel daminik - opinia (1) Pani Karolina była bardzo uprzejma i profesjonalna w zaproponowaniu mi z... daminik PJ - opinia (1) Korzystam z usług już parę lat, zawsze profesjonalnie, szybko i miło i nie... PJ Katarzyna Kowalska - opinia (1) To już kolejna polisa zawarta za pośrednictwem Pani Żanety. Tak jak zawsze... Katarzyna Kowalska Patrycja - opinia (1) Polecam p. Żanetę Mazur, korzystam od kilku lat z oferty ubezpieczalni i... Patrycja Tomasz - opinia (1) Profesjonalna i miła obsługa Pani Oli U. Serdecznie polecam. Tomasz Beata W - opinia (1) Obsługa na najwyższym poziomie. Sprawnie miło i otrzymałam bardzo dobrą... Beata W Wiesław - opinia (1) Serdecznie polecam tą ubezpieczalnie i dziękuję Pani Karolinie za pomoc w... Wiesław Zygmunt - opinia (1) Super ubezpieczalnia. Polecam. Strzał w 10 Zygmunt Joanna - opinia (1) Uwielbiam Panią Aleksandrę Kwasiborską, wszystko załatwia na tip top,... Joanna Magda - opinia (1) Oferta ubezpieczenia naprawdę bardzo korzystna, Panie bardzo miłe,... Magda Jerzy C. - opinia (1) N dodać nic ująć......................... Jerzy C. Piotr - opinia (1) Pani która nas obsługiwała przy ubezpieczeniu mieszkanie potrafi doradzić i... Piotr Michał majs - opinia (1) Wszystko szybko i sprawnie, cena oc/ac lepsza niż na promocji w salonie Michał majs Maciek - opinia (1) Pani Żaneta Mazur wymiata. Polecam wszystkim serdecznie! Maciek AZ - opinia (1) Profesjonalna pomoc, dostosowanie oferty do indywidualnych potrzeb. Polecam :) AZ Daria - opinia (1) Nie jestem zadowolona. Oferta cenowa dobra ale obsługa na średnim poziomie. Daria