UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Michał - opinia (1) Polecam Ubezpieczalnie! W szczególności Panią Aleksandrę Kwasiborska! Michał Monika - opinia (1) Jestem zadowolona z obsługi przez Panią Aleksandrę K.m Monika Izabela - opinia (1) Polecam! Świetny kontakt z Panią Karoliną G. Jestem bardzo zadowolona ze... Izabela
Karo - opinia (1) Wszystko poszło sprawnie. Miła obsługa. Polecam! Karo Monika - opinia (1) Od kilku lat korzystam z usług tej Firmy i nie mam zastrzeżeń. Monika Agnieszka - opinia (1) Pełen profesjonalizm, zdecydowanie polecam. Agnieszka Damian - opinia (1) Bardzo sprawnie załatwiona sprawa. Damian Jowita - opinia (1) Super pomocna pani Agnieszka, polecam Jowita Monika - opinia (1) Polecam ubezpieczalnie oraz Panią Karolinę :) Monika Mariusz - opinia (1) Najlepsze oferty i najlepsza obsługa ! Pełen profesjonalizm i super wachlarz... Mariusz Piotr K - opinia (1) Solidna firma , doradztwo, miła atmosfera Piotr K M.S. - opinia (1) Od kilku lat korzystam. Zawsze profesjonalnie! Tym razem obsługiwała mnie... M.S. Justyna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi jak i z oferty jaką zaproponowała mi Pani... Justyna Wanda - opinia (1) Korzystam z usług już od wielu lat. Polecam kontakt z Panią Żanetą M. Jestem... Wanda Adam - opinia (1) Polecam serdecznie Panią Żanetę. Szybko i sprawnie. Mam nadzieję że Szef... Adam Wojciech - opinia (1) baaaaaaaaaaaaaaaardzo dobre :-) Wojciech RenataP. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Wszystko odbyło się szybko i sprawnie,... RenataP. Dagmara - opinia (1) Pani Żaneta M to uosobienie profesjonalizmu, serdecznie polecam. Dagmara Rafał - opinia (1) Osoba Pani Karoliny - jestem pod wrażeniem znajomosci oferty ubezpieczycieli... Rafał Mateusz - opinia (1) Szybka, sprawna i miła obsługa. Polecam panią Żanete Mazur Mateusz