UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Jerzy s - opinia (1) Bardzo kompetentna szybka i sprawna obsługa Jerzy s Aleksandra - opinia (1) Profesjonalnie przygotowana oferta, bardzo dobre podejście do klienta Aleksandra Aga - opinia (1) Serdecznie polecam, potrzeby klienta bardzo skrupulatnie przebadane, kilka... Aga
Ewa Chrobak - opinia (1) Jestem zadowolona z zaproponowanego ubezpieczenia. Agent udziela informacji o... Ewa Chrobak Dariusz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony! Sympatyczna obsługa i dobra oferta. Kupiłem OC. Dariusz Anna - opinia (1) Od kilku lat korzystam z usług Ubezpieczalni, jestem zadowolona, mam kontakt... Anna Przemek - opinia (1) Panie pomocne, wybierają najlepszą opcję, przedstawiają faktyczną i... Przemek ewelina - opinia (1) W Galerii Morena profesjonalna i sympatyczna obsługa , polecam ewelina JN - opinia (1) Pani Żaneta Mazur, kompetentna, miła w obsłudze klienta, wybrała... JN Anna - opinia (1) Bardzo lubię korzystać z tej ubezpieczalni, szeroki wybór, kompetentni... Anna Paweł M - opinia (1) Od kilku lat korzystam z usług i jestem bardzo zadowolony. Zawsze dostaje... Paweł M Hania - opinia (1) Pani Joanna M. fachowo wszystko wytłumaczyła, znalazła korzystną dla mnie... Hania Marcin - opinia (1) Polecam Panią Żanetę Mazur. Bardzo sprawne załatwienie ubezpieczenia, nie... Marcin Katarzyna - opinia (1) Rzeczowa i miła współpraca, szybkie załatwienie ofert. Warta polecenia Katarzyna Maciej Zawadzki - opinia (1) Konkretna pomoc w zakresie ubezpieczenia nieruchomości z uwzględnieniem... Maciej Zawadzki Anna - opinia (1) Miła i solidna obsługa w szczególności polecam panią Żanetę Kozakowską.... Anna Katarzyna - opinia (1) Polecam Panią Żanetę Kozakowską - starszy specjalista ds. Ubezpieczeń Katarzyna Sebastian - opinia (1) Najlepsze miejsce do ubezpieczenia wszystkiego co trzeba Sebastian Marek - opinia (1) Najtaniej na rynku. Wszystko już tam ubezpieczam. Marek Zbigniew - opinia (1) Fachowa, miła i bardzo szybka obsługa. Korzystam od wielu lat i jeszcze nigdy... Zbigniew