UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Tomasz - opinia (1) Gorąco polecam, szybka obsługa, oferta dostosowana do moich oczekiwań,... Tomasz Ewa - opinia (1) Dziękuję pani Żanecie za profesjonalną i przemiłą obsługę. Serdecznie... Ewa Monika - opinia (1) Miła i kompetentna obsługa. Potrafiąca doradzić. Monika
Karolina - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, w szczególności Pani Żaneta :) jestem ze... Karolina Lukasz - opinia (1) Szybko, sprawnie, pełna pomoc w wyborze i miła atmosfera współpracy. Lukasz Wiesław - opinia (1) Rzeczowo przedstawione warianty ubezpieczenia, klarownie przedstawione... Wiesław Zadowolony klient - opinia (1) Serdecznie Polecam Pania Aleksandre! Zadowolony klient Małgorzata - opinia (1) Profesjonalna obsługa, oferta dopasowana do potrzeb Klienta, sprawna... Małgorzata Tomasz - opinia (1) Serdecznie polecam usługi w tej firmie. Jestem stałym klientem. Współpracuje... Tomasz Piotr - opinia (1) Bardzo sympatyczne Panie. Pomocne i co najważniejsze nie wciskają na siłę... Piotr Zbyszek - opinia (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa.Polecam wszystkim Zbyszek Marcin - opinia (1) Wszystkim serdecznie polecam. Korzystam już trzeci rok z usług ubezpieczalni... Marcin Joanna - opinia (1) Korzystałam z Ubezpieczalni kilkukrotnie w tym roku - od ubezpieczeń... Joanna Elwira - opinia (1) Pierwsze ubezpieczenie mieszkania, mialam dużo pytań i wątpliwości natomiast... Elwira Anna - opinia (1) Bardzo polecam to miejsce, bardzo profesjonalna obsługa Anna Piotr. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z profesjonalnej obsługi (ogromna wiedza w zakresie... Piotr. Joanna - opinia (1) Świetna obsługa. Ubezpieczam się od lat. Cały zespół Ubezpieczalni zasługuje... Joanna R.K. - opinia (1) Świetna, miła i profesjonalna obsługa. Od kilku lat ubezpieczam mieszkania i... R.K. Anna - opinia (1) Bardzo miła obsługa, sprawnie, szybko. Jestem bardzo zadowolona , zawsze... Anna Ł - opinia (1) Wysoki poziom świadczonych usług - niezmiennie od lat. Życzę dalszych... Ł