UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Joanna - opinia (1) Z Ubezpieczalni skorzystaliśmy po raz drugi ze względu na uprzejmość,... Joanna Marcin - opinia (1) Ok, bez uwag jak zawsze profesjonalnie Marcin M. - opinia (1) świetna obsługa, znakomicie współpracująca, produkt ubezpieczyciela bdb... M.
Michał - opinia (1) Łatwość kontaktu. Zaangażowanie na wysokim poziomie. Michał a - opinia (1) Polecam. Korzystam już od wielu lat i zawsze jestem zadowolona z oferty. a Roman Rajski - opinia (1) Jak zawsze profesjonalnie, na temat i w pozytywnym klimacie. Tym razem... Roman Rajski Elżbieta - opinia (1) Polecam, profesjonalizm i bardzo miła atmosfera Elżbieta Danielo - opinia (1) Jak zwykle pełen profesjonalizm. Korzystam od lat. Danielo Jusia - opinia (1) Obsługa na bardzo wysokim poziomie Jusia Bogda - opinia (1) Jestem zadowolona.Bardzo miła i profesjonalna obsługa Bogda Karolina - opinia (1) Bardzo sympatyczna obsługa i fachowe porady. Polecam :) Karolina Marcin - opinia (1) Wszystko profesjonalne. Szybko i sprawnie Marcin Tomasz - opinia (1) Miło, szybko i przyjemnie. Polecam Tomasz Łukasz - opinia (1) Profesjonalna obsługa, miła atmosfera. Łukasz Ewa M. - opinia (1) Jestem zachwycona Panią Agent, która się ze mną kontaktowała. Rzetelność,... Ewa M. Anna - opinia (1) Pan Hubert Siemianowski z Ubezpieczalni 24, jest zawsze pomocny ,uczynny i... Anna Aleksandra Sz.K. - opinia (1) Moja sprawa została załatwiona bardzo sprawnie, profesjonalnie i w miłej... Aleksandra Sz.K. Grzegorz - opinia (1) Bardzo miła atmosfera szybkie dopasowanie oferty jestem bardzo zadowolony Grzegorz Marek - opinia (1) Bardzo miła obsługa i fachowa. Polecam Marek Julia - opinia (1) Polecamy Panią Joannę Gabryś, szybka obsługa i wyszukanie najtańszej oferty. Julia