UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Nissan Juke - ocena (1) Zostałam wprowadzona w błąd bądź nie poinformowana przez agenta. Kupiłam... Nissan Juke Agnieszka P. - opinia (1) Profesjonalna i szybka obsługa. Jakość usług na najwyższym poziomie. Szczerze... Agnieszka P. edy - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, szeroki wachlarz ubezpieczeń, oferta... edy
Anna - opinia (1) Bardzo dobre usługi, szybko i rzetelnie! Anna Wojciech - opinia (1) Bardzo sprawna i bezproblemowa obsługa, Pani Agnieszka na szczęście pamiętała... Wojciech Paulina - opinia (1) Profesjonalna, szybka i bardzo miła obsługa. Paulina Lucyna - opinia (1) Super! Jestem bardzo zadowolona. Już od kilku lat tam ubezpieczam auto.... Lucyna Grażyna - opinia (1) Polecam Panią Agnieszkę. Dzięki Niej mam ubezpieczenie tańsze niż... Grażyna Krystian - opinia (1) Profesjonalna i bardzo uprzejma obsługa. Bez wątpienia polecam Panią... Krystian Adrian - opinia (1) profesjonalna i miła obsługa, polecam Adrian Krzysztof - opinia (1) Bardzo dziękuje za profesjonalną obsługę ze strony Pani Aleksandry Ułanowicz,... Krzysztof Marcin - opinia (1) Bez uwag, wszystko ok Marcin Martin - opinia (1) Panią Żanete Mazur dostałem z polecenia i jestem bardzo zadowolony z obsługi.... Martin Dariusz - opinia (1) Polecam tą ubezpieczalnię, a w szczególności podejście Pani Aleksandry.... Dariusz Elżbieta - opinia (1) Ubezpieczalnia godna polecenia, na pewno bede wracać, szczególnie do Pani... Elżbieta Michał - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa Pani Oli. Polecam Michał Mateusz - opinia (1) Jednym słowem profesjonalizm - Pani Karolina bardzo szybko wyjaśniła mi... Mateusz Łukasz - opinia (1) Szybko i sprawnie poprowadzona sprawa przedłużenia polisy. W dodatku wszystko... Łukasz Grzegorz - opinia (1) Sprawnie, profesjonalnie, z uwzględnieniem oczekiwań. Grzegorz Joanna - opinia (1) Ubezpieczenie zawieralam z Panią Karolina, jestem bardzo zadowolona, wszystko... Joanna