UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Karolina - opinia (1) Polecam super ubezpieczalnia tanio i bardzo miła obsługa Karolina Anonim - opinia (1) Szybko, rzetelnie i w miłej atmosferze. Polecam szczególnie Panią Żanetę. Anonim Robert - opinia (1) jako stały klient mogę tylko polecić i dalej być obsługiwanym przez Firmę.... Robert
Barbara - opinia (1) Miła, profesjonalna obsługa. Rozwiano wszystkie moje wątpliwości,... Barbara Marysia - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa Pani Żanety Kozakowskiej, która... Marysia Przemek - opinia (1) Jak najbardziej obsługa godna polecenia Przemek Artur - opinia (1) Od kilku lat korzystam z oferty Ubezpieczalni. Polecam. Artur Kaja - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa, Pani Żaneta cierpliwie odpowiadała na tysiące... Kaja Pamela - opinia (1) Oferta bardzo bogata i dla osoby z mniejszym portfelem i większym. Usługi... Pamela Klaudia - opinia (1) Bardzo polecam, zwłaszcza Panią Żanetę. Wyjaśniła dokładnie wszystko,... Klaudia Marta - opinia (1) Bardzo polecam tę ubezpieczalnię, wizyta przebiega bardzo sprawnie, bez... Marta Piotr - opinia (1) Bardzo polecam, Pani Żaneta wszystko ustaliła telefonicznie, a sam odbiór... Piotr Wioletta - opinia (1) Jak zwykle niezawodny , polecam Pana Huberta! Wioletta Daniel - opinia (1) Agent jest zawsze bardzo pomocny i rozwiazuje wszystkie problemy szybko i... Daniel Anna - opinia (1) Porządna firma. Korzystałam już wcześniej z usług w tej firmie w punkcie... Anna Jacek - opinia (1) Wszystkim tym, którzy chcą ubezpieczyć mieszkanie (i nie tylko) bardzo... Jacek Bartosz - opinia (1) Polecam. Bardzo dobry kontakt z przedstawicielem ubezpieczalni Panią Joanną... Bartosz Krzysztof - opinia (1) Bardzo miła i sympatyczna obsługa, ale przede wszystkim fachowa. Dzięki... Krzysztof Zbyszek opinia - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa, szeroki wybór ofert, oferty tańsze niż w... Zbyszek opinia Global - opinia (1) Polecam - świetna obsługa i pełen profesjonalizm Global