UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Mariusz Z. - opinia (1) Ubezpieczalnia warta polecenia, sprawy są załatwiane szybko, profesjonalnie... Mariusz Z. Maciej - opinia (1) Oferta ubezpieczenia super,pan Hubert pełna profesja! Maciej Tomasz - opinia (1) Jak zawsze pełen profesjonalizm. Korzystam z ich usług od lat i zawsze mogę... Tomasz
Paulina - opinia (1) kontynuuje współprace z Panią Aleksandra już jakiś czas i wiem, że warto.... Paulina Amadeusz - opinia (1) Swietnie dobra oferta, pracownik zalatwil wszelkie formalnosci Amadeusz Adam - opinia (1) gorąco polecam, szybko, sprawnie i bez wychodzenia z domu. Adam Malgosia. So - opinia (1) Pani Żaneta jest rewelacyjna !!! Ubezpieczałam nieruchomość, firmę i... Malgosia. So Mariusz Grabowski - opinia (1) polecam, szybko profesjonalnie tanio Mariusz Grabowski Marzena - opinia (1) Jak zawsze profesjonalna obsługa. Wybór najbardziej korzystnej oferty... Marzena Bogdan - opinia (1) Świetna profesjonalna obsługa plus oferta składa się na bardzo dobrą opinię. Bogdan Aleksandra - opinia (1) Wielkie podziękowania za szybkie załatwienie sprawy na koniec dnia i w trybie... Aleksandra MM - opinia (1) Od lat super ! Goraco polecam ! Szybko, sprawnie, profesjonalnie. MM Marta - opinia (1) Polecam. Profesionalna i miła obsługa. Doskonała znajomość dostępnych usług i... Marta Barbara - opinia (1) Bardzo miła obsługa Dobrano mi odpowiednia ofertę Jestem zadowolona Polecam Barbara Iwona - opinia (1) Polecam!!! Brdzo dobra obsługa, duzy wybór ofert ubezpieczeń!!! Iwona BGosztyła - opinia (1) Bardzo dobra współpraca z klientem BGosztyła Klaudia - opinia (1) Serdecznie polecam skorzystanie z usług Pani Dominiki Taradejny. Kompleksowa... Klaudia BEATA - opinia (1) Jestem od wielu lat Klientka, nigdy nie zawiedli, polecam BEATA Wioleta - opinia (1) Świetna, kompetentna obsługa. Polecam. Wioleta Monika - opinia (1) Pani wysłała skanem do banku moje dokumenty za co bardzo dziękuję. Polecam,... Monika