UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Ania - opinia (1) Bardzo szybka i sprawna pomoc w wyborze i zawarciu polisy. Bardzo polecam,... Ania Żaneta Kozakowska - opinia (1) Polecam Panią Żanetę! Możliwość szybkiego i sprawnego zawarcia ubezpieczenia... Żaneta Kozakowska Joanna - opinia (1) Doskonała i profesjonalna obsługa. Jestem zadowolona z ubezpieczenia samochodu. Joanna
Aga - opinia (1) Dziękuję Pani Żanecie za profesjonalną obsługę i dobrze dobraną ofertę Aga Lucyna - opinia (1) Obsługa szybka , sprawna i profesjonalna . Lucyna Arek - opinia (1) Super obsługa, dziękuję Pani Karolinie za pomoc Arek Elzbieta S. - opinia (1) Miła i profesjonalna obsługa klienta, dziękuję Elzbieta S. Andrzej - opinia (1) Wszystko dobrze. Jasne, szybko, przyjazne. Andrzej Marek - opinia (1) szybko, profesjonalnie, chyba tanio. bardzo sprawna i pomocna obsługa Marek Joanna Gawryś - opinia (1) Pani Agnieszka - od lat niezmiennie najlepszy Doradca. Z uśmiechem podpowie i... Joanna Gawryś Artur - opinia (1) Szybko i miło. Profesjonalna Pani znalazła dla mnie korzystną ofertę na OC/AC Artur Adam - opinia (1) Polecam Panią Żanetę. Profesjonalna obsługa. Adam Iwona - opinia (1) Polecam współpracę z panią Emilia i panią Żaneta błyskawiczna pomoc i reakcja... Iwona Anna - opinia (1) Miła i profesjonalna obsługa. Polecam. Anna alkuz - opinia (1) miła, pomocna i profesjonalna obsługa, alkuz Dawid - opinia (1) Polecam. Kontakt z Panią Żanetą M. w pełni spełnił moje oczekiwania.... Dawid Ryszard - opinia (1) Sprawnie i szybko wybrano dla mnie najlepszą (najtańszą) ofertę. zdecydowanie... Ryszard Ewelina - opinia (1) Jak zawsze jestem zadowolona z usług. W dodatku wróciła z urlopu moja... Ewelina Ewelina - opinia (1) Szybko, sprawnie bez wychodzenia z domu. Polecam!!! Usługa: nnw dla dziecka Ewelina Romuald - opinia (1) bardzo miła i profesjonalna obsługa Romuald