UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Andrzej - opinia (1) Fachowa i miła obsługa od wielu lat - polecam! Andrzej Arkadiusz Zborowski - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi przez panią Agnieszkę Nieliwocka Arkadiusz Zborowski Wlodzimierz Mr. - opinia (1) Profesjonalne,szybko,z uśmiechem.Tak obsługuje Pani Agnieszka Nieliwocka..... Wlodzimierz Mr.
Rena - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa Rena Monika - opinia (1) Pani Żaneta Mazur z Ubezpieczalin w Gdańsku, zawsze dobierze odpowiednią... Monika Jacek R. - opinia (1) Doskonałe podejście do klienta! Polecam. Jacek R. Dariusz - opinia (1) Jestem zadowolonym klientem, po raz kolejny. Dziękuje Pani Karolinie Grz.... Dariusz Paweł - opinia (1) Wszystko sprawnie i szybko. Jestem zadowolony. Paweł Maciej - opinia (1) fajny dobór oferty, w fajnej cenie, obsługa merytoryczna, bezproblemowa,... Maciej Elżbieta - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi Pani Aleksandry Ułanowicz. Rozmowa... Elżbieta H - opinia (1) Wszystko przebiegło sprawnie i konkretnie, Pani Karolina wyjaśniła mi wszelki... H Sebastian - opinia (1) Polecam na 100 % Pełen profesjonalizm. Pani Agnieszka N. jest zawsze w... Sebastian AS - opinia (1) Chciałbym serdecznie polecić usługi brokera ubezpieczeniowego panią Karolinę... AS Bogusław - opinia (1) Od jestem klientem tej agencji, to świadczy i 7zasadnia moją bardzo dobrą... Bogusław Barbara - opinia (1) Bardzo przyjazny punkt dla klienta Panie miłe i służą pomocą w ramach swoich... Barbara Magdalena - opinia (1) Profesjonalna, przemiła obsługa, polecam! Magdalena Anna - opinia (1) Profesjonalna obsługa miła i życzliwa jeśli miała bym jeszcze raz wybierać... Anna Marcin - opinia (1) To już kolejna polisa z Ubezpieczalnią. Tym razem w pełni profesjonalnie i... Marcin Adam - opinia (1) Super profesjonalne doradztwo polecam Adam RR - opinia (1) Ubezpieczenie zawierałem z Panią Karolina Grzeszczuk, wszystko zostało... RR