Obsługa massakra!!! (1) pojechałam z siostrą bo ząb i głowa ją masakrycznie bolały nic nie... kasia Joanna - opinia (3) Stomatolog Małgorzata Wolszczak nie szanuje ani pacjentów ani ich... Joanna Stomatolog dr Dorota Skorkowska (1) Świetny, profesjonalny lekarz. Leczę swoje ząbki u pani Doroty od kilku lat,... Magda
rejestracja i panie z obsługi (1) Ja rozumiem, że te Panie "bardzo ciężko pracują" przez cały dzień, ale z... ja Masakra (1) Nie polecam ! Ostatnio Byłam u Stomatologa ! Pani spóźniła się 45 min.... M Agata Wąchalska (7) Świetna lekarka, empatyczna, z sercem i wielką intuicją. Jest dociekliwa i... domikadarek opinia (2) miałam "okazję " skorzystać z opieki medycznej chirurga - złamałam stopę ,... Barbara masakra!!!! (5) zarejestrować się telefonicznie to niemalże cud!!!, można parę godzin wisieć... niezadowolona szpital studencki (4) dziękuję bardzo całemu oddziałowi wewnętrzemu za opiekę nad moim tatą, z tak... córka NIedziela...problem z okiem (1) NIe mogłem się dopchać do specjalisty a miałem schorzenie które atakowało... Marunia Tragedia (1) Tragedia pod każdym względem. Najpierw rejestracja - nie sposób się... Klimas niron - opinia (1) Pani w rejestracji bardzo niemiła. Szpital wygląda tragicznie, w toalecie... niron Groteskowa przychodnia (1) Potwierdzam powyższe negatywne komentarze, szczególnie o systemie... Rastoi Opinia ogólna. (1) Rejestracja to tragedia. Panie są strasznie niemiłe, stwarzają problemy.... LadyCroft szpital (1) Nie wyobrażam sobie abym kiedykolwiek mając skierowanie do szpitala trafila... Ania Poradnia okulistyczna (2) Rewelacyjna opieka Pani Doktor oraz pielegniarki. Po zwiedzeniu wszystkich... karcia Stomatologia - dr. Dorota Skorkowska (1) Bardzo cenię sobie tutejszą poradnię stomatologiczną za obecność Pani Doktor.... Studentka system rejestracji (6) dzisiaj próbowałam się zarejestrować do lekarza POZ. Niestety nie udało mi... KK Rejestracja...to jakis koszmar!!! (1) Przeczytałem właśnie kilka opinii w czasie próby telefonicznego połączenia z... Robert Bardzo przykra przygoda z doktorem P. A. (1) APELUJE do wszystkich osób aby nieszły do doktora PIOTRA ALCHIMOWICZA po... Iwetka