Iwona Piotrowska-Tryba (5) Szczerze nie polecam lekarza p. Piotrowskiej-Tryba. Pomijam, że jest... Pacjentka Pani dr. Barbara Gryglewska (10) Pani dr. Barbara GRYGLEWSKA to wzór do naśladowania dla wielu lekarzy w... teresa Puchalska Dorota Skorkowska (3) zdecydowanie nie polecam tej pani. tuz przed zalozeniem stalego aparatu... M.Sopot
Odradzam, ogromne problemy (1) Czekałam ponad pół roku na umówioną wizytę, po przyjściu do przychodni... Kasia Złe opinie pisze sie zawsze, dobre - zapomina napisać. (1) Ja zatem na świeżo piszę, że jestem bardzo zadowolony z tego jak zostałem... Tomasz Rejestracja do lekarza rodzinnego - telefoniuczna (2) 10 godzin dzwoniłam bezskutecznie do rejestracji 30.V następnego dnia... KIDMAN Stomatologia dr Łopaciuk Maria (7) Niestety nie jestem zadowolona z usług wyżej wymienionej pani poniewaz, jedną... studentka rejestracja w poradni ginekologicznej (1) Dwie panie rejestrujące w poradni są bardzo miłe, ale trzecia.... kudłata... Magda Rejestracja telefoniczna (2) Zarejestrować się telefonicznie graniczy z cudem!!!! Masakra jak udało mi się... pacjent Opinia (1) Nie wiem po co w rejestracji posiadają telefon, dzwonie do nich od 2h na... Michał "rehabilitacja" (1) Nie wiem w jakich kategoriach mam oceniać dzisiejszą wizytę u lekarza... Ewa Nie polecam (1) Próbuje się dostać od tygodnia do lekarza pierwszego kontaktu z diagnozą od... sowcia Skandaliczna obsługa w Rejestracji (1) Przez błąd Rejestratorki (nie naprawiony pomimo numeru telefonu na wierzchu... Jarek W. TOTALNE DNO (5) Wizyta u okulisty na 13.30 , lekarz powinien przyjmować od 13, a przychodzi... Alik rejestracja (1) drodzy wszyscy poeci !!! przestańcie sie wszyscy wyrzywac na tych biednych... tomek&paula teraz przychodnia na Mickiewicza (1) niestety tez podzielam złe opinie. Przede wszystkim spóźnia się i wychodzi na... pacjent robią łaskę, że kogoś przyjmują (3) Pani z rejestracji niemiła, umóiwłam się do lekarza 3 dni czekając na wizytę... studentka DERMATOLOG/ GINEKOLOG (3) Co sądzicie o przyjmującym tam dermatologu? Czy ktoś leczył się u pani... pacjentka RTG (1) Pani w rejestracji była wręcz obrazona kiedy przyszłam dzisiaj po odpis... B.K Nie! Nie! Nie! (3) Ludzie uciekajcie z tej przychodni. Każdy robi tam wielka łaskę że raczy się... Spier$%#^am z tej przychodni!!!