Doktorze niech Pan zmieni pracę!!!! (6) Musiałam skorzystać z poradni...chirurgicznej ....niestety!Chirurg był bardzo... w szoku,że tak można system rejestracji to jakaś porażka (3) Strasznie nie lubię tej przychodni ze względu na problemy z zarejestrowaniem... Agnieszka OPINIA I OCENA DOTYCZY PORADNI ORTOPEDYCZNEJ (1) Jestem zażenowany jakością usług świadczonych przez lekarza ortopedę... zażenowany pacjent
Pogotowie Chirurgiczne WYSTZREGAĆ SIĘ Dr K. S. (4) TO BYŁA KPINA. 07.09 br. ok. godz. 22 zjawiłam się w poczekalni pogotowia... Była pacjentka Fantastyczny szpital (1) Jedyny chyba szpital, gdzie, bez skierowania z urazami przyjmuje. Swietna... Barbara Polecam oddział Chirurgii Jednego Dnia (3) Pragnę wyrazić swoją opinię na temat Oddziału Chirurgii Jednego Dnia. W... Darek Kowalski dobry szpital (1) dobry szpital zapas69 chirurgia (2) Tragedia, tylko RTG uprzejme Bożena L. rejestracja do dentysty (1) no jednym słowem MASAKRA!! rejestracja jest od 10-12, na 12 miałam... Aga TYLKO NIE CHIRURGIA 24H (2) miałam mały wypadek i pojechałam ok godz 2 w nocy do szpitala studenckiego !... zszokowana Najgorsza placówka w jakiej byłem (1) Korzystam z różnych usług medycznych regularnie(lek. rodzinny, dermatolog,... Student ginekolog (1) Mam prośbę czy ktoś mógłby podpowiedziec ktory z ginekologow jest najlepszy... kaczorek Czy w tym szpitalu jest endokrynolog? (2) Witam, jakiś czas temu pewien lekarz ( z zupełnie innego ośrodka) stwierdził... Basia oddział chirurgii (2) Jak najbardziej polecam oddział chirurgii, pełen profesjonalizm zarówno wśród... Czarna Opinia (1) W szpitalu przebywałam co prawda tylko dwa dni w ramach chirurgi jednego... ania Małgorzata - opinia (2) Njlepszy lekarz w tej przychodni to PANI DR. B. G.. CUDOWNA OSOBA,... Małgorzata Ze skręconej nogi zrobiły się naderwane wiązadła. (2) Ponad miesiąc temu, felernie wpadłam w małą dziurę, kostka strasznie mi... Skrzywdzona BĄDZ CIERPLIWY TO MOŻE ŁASKAWIE CIĘ PRZYJMĄ. (5) Skandaliczne zachowanie pani lekarz ogólnej .... Jak ona twierdzi ona o... Miras podzienkowanie (2) bardzo dzienkuje PWNI DOKTOR TKACZYK U KTUREJ SIE LECZE JEST BARDZO STANOWCZA BOGDAN A TEN SZPITAL TO PORAŻKA/oddział wewn. (2) ZGADZAM SIĘ CAŁKOWICIE Z PANEM ZDRUZGOTANYM,PONIEWAŻ JA I MOJA RODZINA... PRZERAŻONA SYTUACJĄ!!!