Dyzur okulistyczny (1) Totalne dno. Po 1,5 godz oczekiwania odsypaja małego pacjenta na inny duzyr,... Marta Barbara Gryglewska - lekarz z prawdziwego zdarzenia (1) Pani doktór B. Gryglewska należy do tych lekarzy, którzy angażuja się nie... Pacjent poradnia chirurgiczna (1) Poradnia chirurgiczna została tam zlikwidowana pół roku temu! Nie ma lekarzy... magdalena
uciekać! (1) Rejestracja telefoniczna nie istnieje. Telefon dzwoni, nikt go nie odbiera.... Monika Rejestracja, obsługa i ginekolog (1) Koszmar! Na rejestracje telefoniczą trzeba czekać godzinami, a czasami... Pacjentka ginekolog i dentysta (1) jakiś czas temu miałam zakażenie zęba wywołane niewłaściwym ulokowaniem... zlikwidowaćStudencki rejstracja i obsługa (1) Witam.Jestem zawsze mile obsłużony przez Panie z Rejestracji Przychodni moim... Marek Poradnia Chirurgiczna (1) Miło szybko i z glowa, polecam Michal Tragedia (2) Dzisiaj byłam w tym szpitalu i doznałam szoku. Pojechałam z bolącym okiem,... Rozczarowana Katastrofa! (2) W nagłych przypadkach absolutnie tam nie jechać! Powiedzą, ze trzeba się... Misery Najgorsza przychodnia w trójmieście (6) Obsługa tragiczna. Panie w rejestracji są nie miłe. Zarejestrowanie w... Marta pani doktor BARBARA GRYGLEWSKA (1) WŁAŚNIE JESTEM PO WIZYCIE U PANI DOTOR GRYGLWEKIEJ... ZAWSZE WYCHODZĘ... małgosia dobry szpital (6) miła obsługa bardzo dobrzy lekarze piotrek pacjet - opinia (1) jedno wielkie bydlo ! obsluga do dupy ! czlowiek dzwoni po sto razy. wielkim... pacjet Ta przychodnia nie powinna nazywać się studencką (4) Położenie geograficzne między GUM i PG może pokrywa się z nazwą, ale... Student PANI DOKTOR BARBARA GRYGLEWSKA (3) PO DŁUGIEJ CHOROBIE WRÓCIŁA DO NAS ,TAK BARDZO OCZEKIWANA PANI DOKTOR... MAŁGORZATA KOZŁOWSKA Strach (3) Zachorowałem na półpaśća i odmówiono mi pomocy tłumacząc się tym, że szpital... Adam pawełek (1) żeby tak wszedzie biurwy pracowały to by była kraina płynaca miodem i mlekiem... biurwy Nie leczą - urzędują (1) Jak dla mnie same minusy: - Jak jestem chory to nie mogę się zarejestrować.... Bartek Rejestracja - optymalna godzina (1) Witam! O której trzeba być w szpitalu aby zarejestrować się w miarę... Paweł