Ubezpieczenia Maciej Wylandowski

Ubezpieczenia

Gdańsk, Antoniego Lendziona 15

Konkretnie i rzeczowo (1) oraz: rzetelnie, sprawnie, konkurencyjnie, elastycznie (w miarę możliwości),... Jacek absolutnie nie polecam (3) Pan Maciej Wylandowski zdecydowanie nie jest wart polecenia. Ceny zawyżone,... Aleksander Polecamy serdecznie!!! (1) Szybkie działanie, dobra oferta, elastyczność, dobre podejście do klienta,... Anna z mężem
bardzo dobry agent (1) bardzo profesjonalna obsługa, Pan Maciej to wysoko wykwalifikowany agent,... Anna Opinia (1) Absolutny profesjonalizm Pana Macieja. Z Panem Wylandowskim współpracujemy... Ryszard Siwy Wybieram (1) Nie muszę pamiętać o swoim ubezpieczeniu. Pan Maciej pamięta za mnie i jest... Jolanta Polecam! (1) Wybór i dopasowanie oferty ubezpieczeniowej do moich potrzeb wyszedł wzorowo!... Natalia Ubezpieczenie na podóż w kilka minut! (1) Ekspresowo, bez zbędnych formalności, całkowicie elektronicznie i w bardzo... AO suoer (1) rewelacyjnie szybka obsługa. Dobrze dobrany pakiet, sprawa załatwiona... AndrzejJ Wszystko idealnie (1) Nie muszę pamiętać o swoim ubezpieczeniu, bo pan Maciej pamięta za mnie.... Marta Agent godny polecenia! (1) ubezpieczylam auto w 3 minuty, bez wychodzenia z domu! Dorota Aldona - opinia (1) Profesjonalna i bardzo szybko obsługa. Przy składaniu oferty zaznaczone... Aldona gorąco polecam! (1) Zwróciłem się do Pana Macieja o pomoc z nietypową sprawą i bardzo chcialbym... trudny klient Sebastian - opinia (1) Szybko i profesjonalnie, polecam Sebastian Bardzo sprawna i rzeczowa obsługa (1) Jestem bardzo zadowowlony ze sprawnej obsługi. Ponadto profesjonalnie... GPO Polecam - szybko i sprawnie dobrane ubezpieceznie (1) Poziom obsługi na najwyższym poziomie. Rzetelne podejście do oferty oraz... Radek Maciej Wylandowski - Ubezpiecenia (1) Pan Maciej ubezpiecza mój dom,samochód,rodzinę na wakacjach itp o psach nie... Marzena Rzetelność (1) Od wielu lat korzystam z usług Pana Macieja i zawsze spotykam się z... Barbara Falkiewicz Ubezpieczalnia godna polecenia (1) Współpracuje z Panem Maciejem od kilku lat i jeszcze nigdy się nie zawiodłem.... Krzysztof Ubezpieczenia (1) Od wielu lat ubezpieczam samochód i mieszkanie w Hestii. Przed upływem... Jola :)