Ubezpieczenia Maciej Wylandowski

Ubezpieczenia

Gdańsk, Antoniego Lendziona 15

pełen profesjonalizm (1) Pan Wylandowski obsługuje mnie pod kątem ubezpieczeń od kilku lat, dopiera... Kasieńka AGENT GODNY POLECENIA! (1) Nie zgadzam się z poniższymi opiniami, które moim zdaniem są wyssane z palca.... Lucyna Polecam (1) Moje kilkuletnie doświadczenia pokazują, że współpraca z panem Wylandowskim... Iwona
Polecam jak najbardziej (1) Muszę wziąść w obronę pana Macieja Wylandowskiego. Korzystam z jego usług... Juliusz Długoletnia bardzo dobra współpraca (1) Współpracuje z Panem Maciejem ponad 15lat i jestem bardzo zadowolona. Zawsze... Dorota Zbikowska Polecam (1) Wszystko zalatwione bardzo szybko, sprawnie zgodnie z umowa i oferta. Mozna... Pawel A JA WRĘCZ PRZECIWNIE (1) Jestem klientką p. Wylandowskiego już piąty rok. Ubezpieczam nieruchomość i... Małgosia usługi na wysokim poziomie. polecam! (1) o wielu lat Pan Maciej Wylandowski obsługuje naszą firmę. oferta jest... outdoor profesjonalista (1) W pełni mogę polecić usługi Pana Wylandowskiego w zakresie ubezpieczeń. W... piotr Pełen profesjonalizm (1) To dziwne ale mam całkowicie odmienne doświadczenia z Panem Maciejem. Od... Michał Radzę omijać z daleka (2) Właściciel ma mało wspólnego z profesjonalizmem, najpierw przez tydzień kusił... Magda Współpraca od lat (1) Bardzo dobre doświadczenia z Panem Maciejem Wylandowskim - od lat ubezpieczam... Paweł Polecam w 100% (1) Taniej niż u konkurencji przy ubezpieczeniu samochód + mieszkanie, bardzo... Oli