Ubezpieczenia Maciej Wylandowski

Ubezpieczenia

Gdańsk, Antoniego Lendziona 15

Solidny ubezpieczyciel (1) Polecamy Pana Wylandowskiego jako solidnego, uczciwego, zaangażowanego i... Seweryn Doskonała oferta, nieoceniona pomoc (1) Pan Maciej dostosował ofertę do moich, oczekiwań a efekt końcowy był dużą... Gosia Polecam (1) Bardzo atrakcyjne oferty ubezpieczeń, zarówno cenowo jak i zakres usługi.... Tomasz
Profesjonalnie i tyle. (1) Polecam. Mariusz Sławomir K. - opinia (1) Współpracuję z Panem Maciejem już od kilku lat. Duża wiedza, wysoka kultura,... Sławomir K. opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi i pomocy merytorycznej udzielanej nam... Andrzej Dolecki polecam (1) Fachowa i merytoryczna pomoc i obsługa. Polecam. Piotr Majtkowski Ergo Hestia agent Maciej Wylandowski (1) Dobrze przygotowany merytorycznie, pomocny, cenowo porównywalny z innymi... Gracja Szybko, Sprawnie, Tanio (3) Pragnę polecić wszystkim Macieja Wylandowskiego, jako solidnego, sprawdzonego... P.Ch. Ubezpieczenie (1) Ubezpieczyciel Ergo Hestia S.A. zawsze terminowo i rzetelnie przedstawia... Beata Tarłowska drogo drogo drogo... (1) o ile z oceną, że jest nieuprzejmie zgodzić się nie mogę, o tyle cenowo... numels Serdecznie polecam (1) ubezpieczenia dopasowane do potrzeb, profesjonalne podejście do Klienta. HW rzetelny ubezpieczyciel (1) Pan Wylandowski bardzo przykłada się do przygotowania dobrej oferty... Bartosz Zwykłe cwaniactwo (2) A teraz niech każdy kto chce obiektywnie poznać podejście pana Wylandowskiego... Asia Polecam !! (1) Jestem klientem pana Macieja od ponad 7 lat. Zaczęło się od ubezpieczenia... GrzeS Ubezpieczenia Ergo Hestia S.A. (1) Bardzo jesteśmy zadowoleni z ubezpieczenia w Ergo Hestia. Profesjonalna... Ewa Porfesjonalista (1) Profesjonalista z ogromną wiedzą i doświadczeniem Również pracowałem w... Maciej ocena (1) Nie zgadzam się z negatywnymi opiniamii.Wspólpracuję z P.Maciejem od kilku... Bozenna Zdecydowanie polecam (1) Od wielu lat jestem klientem Pana Maćka. Zawsze otrzymywałem najlepsze co... Jacek Profesjonalna pomoc i poczucie bezpieczeństwa (1) P.Maciej Wylandowski jest moim doradcą od bardzo wielu lat; dopiero... Alicja Wojciechowska-Stasiak