suoer (1) rewelacyjnie szybka obsługa. Dobrze dobrany pakiet, sprawa załatwiona... AndrzejJ SUPER! (1) U Pani Basi od wielu lat ubezpieczam mieszkanie - zawsze mi przypomina o... Aleksandra Wszystko idealnie (1) Nie muszę pamiętać o swoim ubezpieczeniu, bo pan Maciej pamięta za mnie.... Marta
Polecam! (1) kolega polecił firmę, która okazała się strzałem w dziesiątkę. Ubezpieczenie... Grzesiekk Agent godny polecenia! (1) ubezpieczylam auto w 3 minuty, bez wychodzenia z domu! Dorota Polecam ubezpieczenia u Pana Piotra (1) Jestem wymagającym klientem, który zawiera kilka polis w ciągu roku, min. na... Łukasz pełen profesjonalizm (1) świetny kontakt, szeroki wachlarz do wyboru ubezpieczeń, będę polecać każdemu... Anna J. Aldona - opinia (1) Profesjonalna i bardzo szybko obsługa. Przy składaniu oferty zaznaczone... Aldona Ubezpieczyciel godny polecenia (1) Kompetentny, zorientowany w tematyce ubezpieczeniowej, zawsze wyszuka... Witold POLECAM! (1) Poprzez profesjonalne i rzetelne podejście do klienta, wykazanie się dużą... Agnieszka gorąco polecam! (1) Zwróciłem się do Pana Macieja o pomoc z nietypową sprawą i bardzo chcialbym... trudny klient Sebastian - opinia (1) Szybko i profesjonalnie, polecam Sebastian Prawdopodonie najlepsza firma od ubezpieczeń w Trójmieście (1) Miejsce pracy Pani Beaty jest dla mnie jak położona nieopodal lodziarnia... Rafał ASEMO Ubezpieczenia - opinia (2) Insurance Service wyróżnia się bardzo rzeczowym i indywidualnym podejściem... ASEMO Ubezpieczenia POLECAM - SUPER OBSŁUGA I CENY (1) POLECAM, FIRMA CHĘTNA DO POMOCY NAWET W SOBOTĘ, BARDZO MIŁA, RZECZOWA OBSŁUGA... Krzysztof Sąsiad Bardzo sprawna i rzeczowa obsługa (1) Jestem bardzo zadowowlony ze sprawnej obsługi. Ponadto profesjonalnie... GPO polecam (1) Warto skorzystać. Profesjonalne doradztwo, bogaty wybór i w efekcie mogłem... Adam oc (1) Najlepszy zakres w najlepszej cenie. Dziekuje pani Monice Danka Tak trzymać (2) Super ekipa, bardzo pomocni i sympatyczni ludzie. Pełen profesjonalizm,... Paweł Piotr - opinia (1) Współpracuje z Insurance Service od ponad roku. Na początku zdecydowałem się... Piotr