Polecam !!! (1) Byłem jednym z pierwszych klientów i szczerze polecam tą firmę. W Perfekcie... Łukasz Naprawdę warto skorzystać (1) Polecam !, bardzo porządny gość, przygotowany fachowo i bardzo elastyczny !! Tedi Ubespieczyciel super bo pod ręką (1) Któryś już raz korzystam a najczęściej w podróży i mogę tylko zachęcić innych... Mirek
Najlepsza Agenta PZU (1) Polecam wszystkim - profesjonalna obsluga - najlepsza agentka PZU z jaka... Krzysztof Jestem wymagającym klientem (1) Uważam, że idąc do sklepu kupuję sprzedawcy skarpetki i urlop. Kupując... 63 Pan Piotr Adamkiewicz - ubezpieczenia (1) Jestem usatysfakcjonowana profesjonalną i życzliwą obsługą mojego nowego... Longina Bartek - opinia (1) Polecam !!!! Super miła,profesjonalna obsługa. Pani Basia oddana... Bartek Edyta - opinia (1) Szybka, miła i profesjonalna obsługa. Ubezpieczenie zakupiłam od ręki i... Edyta Nie polecam (3) Nie polecam CUK w Gdyni na ul. Świętojańskiej. Początkowo współpraca układała... Agata Rzetelność (1) Od wielu lat korzystam z usług Pana Macieja i zawsze spotykam się z... Barbara Falkiewicz piotr - opinia (1) Miła i szybka obsługa (p. Joanna), dobre ubezpieczenie (Warta). Serdecznie... piotr Ubezpieczenie (1) Polecam zgłosić się do Pana Mateusza w kwestii ubezpieczenia na życie,... Marcin Zaoszczędziłem (1) Dzięki Panu Mateuszowi niedużym kosztem ubezpieczyłem swoje auto nie mając... Zadowolony wzorowa obsluga (1) obsługa kompleksowa, godna polecenia osoba Pana Mateusza J., szybko sprawnie,... Dominika podziękowania (1) Bardzo dziękuję Pani Joannie, która w profesjonalny i z wysoką kulturą... Katarzyna Polecam w 100%!!! (1) Profesjonalna obsługa, bardzo szybko - praktycznie na następny dzień -... Andrzej Grzesiek - opinia (1) We wrześniu br korzystałem z oferty przedstawionej przez Panią Monikę w CH... Grzesiek Polecam! (1) Bardzo dobra obsługa! Wszelkie wątpliwości odnośnie zakresu ubezpieczenia... Bartek Profesjonalna firma!!! (1) Bardzo polecam. Zadzwoniłam wieczorem w sprawie oferty. Jeszcze tego samego... Gosia Pełen profesjonalizm (1) specjaliści wybierają najlepsze oferty z rynku, doradzają i poświęcają swój... Grzes