super (1) Super firma, super ludzie, wszystko super :-) Iza Agent Ubezpieczeniowy -Gdańsk - opinia (1) Rzetelna i profesjonalna obsługa. Zdecydowanie polecam Współprace z tą firmą Agent Ubezpieczeniowy -Gdańsk Agata - opinia (1) Super zespół, odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu, pełen profesjonalizm.... Agata
Kasia - opinia (2) Profesjonalne podejście do partnerów, innowacyjne rozwiązania oraz... Kasia PROFESJONALNY SYSTEM OBSŁUGI AGENTÓW (4) GRATULACJE DLA DYREKCJI ZA TAK PROFESJONALNIE ZORGANIZOWANY ZESPÓŁ. PAN... ANiA Fajna współpraca. (2) Godna polecenia firma, miło i bez stresu. Tomek Szczerze polecam! (5) Z usług STU Ergo Hestia SA korzystam od dobrych kilku lat-ubezpieczam swoje... myszka Ubezpieczenia Puls - pełen profesjonalizm! (1) Polecam ze szczerym uznaniem usługi Pana Piotra. Profesjonalne doradztwo,... Katarzyna Maciej Wylandowski - Ubezpiecenia (1) Pan Maciej ubezpiecza mój dom,samochód,rodzinę na wakacjach itp o psach nie... Marzena najlepsza agencja (1) pełen profesjonalizm, oferty na każdą kieszeń, miła i fachowa obsługa, duży... zadowolona klientka Bardzo profesjonalnie i rzeczowo! (1) Jestem pod wrażeniem, że obsługa w zakresie ubezpieczeń może być taka jaka... Caroline Ubezpieczenia Puls (1) Bardzo profesjonalne podejście, obsług przed i posprzedażowa na najwyższym... Michał Profesjonalizm i elastyczność (1) Polcem "Ubezpieczenia Puls” szczególnie ze względu na wysoką jakość... Ewa solidny i tani (1) Witam wszystkich, Jeśli szukacie taniego a zarazem kompletnego ubezpieczenia... zadowolona klientka Bardzo sprawnie (1) Obsługa bardzo sprawna. Odpowiedzi na maile nawet w weekend. Różne oferty... dt Polisa AC (2) Witam. Nie polecam tego Ubezpieczyciela. Po zgłoszeniu szkody czekałem na... yasec Rewelacja (1) Skuszony pozytywnymi opiniami, sam skorzystałem z usług pani Beaty i jestem... ls zadowolenie (1) pełny profesjonalizm,długoletnia praktyka,miła atmosfera, zawsze... Andrzej Polecam (1) świetny kalkulator oc - dzięki niemu znalazłem polisę tańszą o prawie 300... Jack Ubezpieczenie na wpad na narty (1) Pan Mateusz, którego można spotkać w Galerii Bałtyckiej jak i na Morenie... Klientka