Uniwersytet Gdański

Szkoły wyższe

Gdańsk, Jana Bażyńskiego 8

AS - opinia (2) Polecam tym, którzy chcą się czegos nauczyć. Poziom jest wysoki ale to... AS Wydzaił Historyczny (1) Interesuje mnie opinia obecnych studentów tego wydziału, tzn na jakim... GW do: prawniczka WSMS (2) a studiowałaś na UG? tak się składa, że miałam okazję studiować zarówno na... Asia
Geografia--> Meteorologia i Klimatologia (1) Mam kilka pytań do obecnych studentów tego kierunku i absolwentów. Mianowicie... Whatever Oryginalna Chińska Kaligrafia - Świetny pomysł na prezent ! (1) Świetny pomysł na oryginalny prezent na święta! Oferujemy Ci unikatowe... KaligrafiaChinska.pl Mieszkanie w Oliwie na Wita Stwosza (po drugiej stronie UG) (1) Szukam współlokatorki do kawalerki. Mieszkanko ma 25m2, jest świeżo po... Justys Sylwester w Górach. (1) Sylwester zbliża się wielkimi krokami :) - szukam jakiegoś miejsca gdzie... Thunder_one studenci płacą mniej (1) Promocja specjalnie dla studentów - atrakcyjne zestawy notebook + drukarka... samsung_01 Geografia-POLECAM (1) To były najwspanialsze studia jakie mogłam wybrać! Dużo praktyk terenowych,... kk natala - opinia (1) Wielki moloch, nie traktują studentów poważnie, żeby coś załatwić w... natala UG jest ok (1) Studiuję dziennie psychologię i ponieważ nasz wydział dopiero się buduje,... Kasia dr J.Świeczkowski (1) Przepraszam ze tu na forum ale mam pytanie czy ktos z was mial pstepowanie... olenka2525 do Asia (1) to co napisalas nt, WSMSGIP nie ma zadnego pokrycia w rzeczywistosci zapewne... Mundium Monika - opinia (1) Wybieram sie na socjologie na ug. jak ktos studiuje ten kierunek to bardzo... Monika Poszukiwania :) (1) Poszukuje kogoś kto będzie studiował na uzup.magisterskich kierunek... Mysz wysoki poziomna prawie i administracji??? (1) Jakas pomylka - na WSMSGiP uczy czesc wykladowcow z prawa z Uniwerku -... prawniczka WSMS Jest dobrze. (1) Nie przypadkowo wybrałem tą uczelnię. Jest dobrze i będzie lepiej.... Prometheus dziennikarstwo PILNE (1) SZukam osób, które studiują, bądż ukończyły naukę na wydziale: podyplomowe... Małgonia UG - rekrutacja (1) witam. zamierzam złożyć papiery na filologie polską oraz kulturoznawstwo. nie... tutaj spadł MSU biznes elektroniczny- AM Gdynia czy UG ??? (2) Witam Chciałabym pójść na magisterskie studia uzupelniające o specjalności... lucka