Uniwersytet Gdański

Szkoły wyższe

Gdańsk, Jana Bażyńskiego 8

Duszpasterstwo Akademickie (1) Duszpasterstwo Akademickie przy parafii św. Brata Alberta zaprasza osoby w... ks. Mat gospodarka przestrzenna (1) prosze o opinie na temat tego kierunku oraz jakie sa mozliwosci pracy po nim,... pilne Dr J. Wojciechowska (3) Witam Mam pytanie do studentów Wydziału Pedagogiki UG. W związku z pewnym... nuala
Germanistyka - poznajmy się :) (2) Siemka! :) W tym roku zaczynam germanistykę na UG i nie mogłam znaleźć żadnej... myself bioinformatyka- Czyli ludzie odezwijcie się ;D (3) Szukam od dłuuuższego czasu kogoś kto dostał się na bioinformatykę na UG i... Machine Impreza integracyjna? ;-) (1) Cześć! Może są tutaj świezy rekruci na UG ktorzy chcieliby wyskoczyć na piwko... Parker Filologia Angielska :) (2) Hej, chce studiować na UG od września, moja obecna uczelnia to jakaś porażka... mateusz Lingwistyka stosowana (1) witam ;) cco myslicie o lingwistyce stosowanej na ug? McMDZ Studenci UG pomóżcie... (1) Chodzi o wypełnienie ankiety potrzebnej do pracy magisterskiej. Nie zajmie to... studentka GUM germanistyka zaocznie (1) Cześć! Jestem w klasie maturalnej z rozszerzonym niemieckim. Chciałabym... kasia93 GEOGRAFIA- REKRUTACJA- PROSZE O POMOC (1) Witam Was.. :) Chciałabym się zapytać, czy mam jakieś szanse żeby dostać się... malwina UG rządzi.... (2) .... w mojej ankiecie, najwięcej wypełnień, za co bardzo dziękuję!... Wika medykament (2) Witam serdecznie! Mam na imię Szymon i jestem przewodniczącym Koła... antykoncepcja.badanie@gmail.com Germanistyka - wyniki na maturze, a szanse dostania się. (3) Niedługo mam maturę i jednocześnie mętlik w głowie :) Mam pytanie do osób,... Monika Nikt was nie zmusza do nauki (5) Jestem absolwentką UG obecnie "Straszną" panią z dziekanatu i... Jagna Trzeba się brać do roboty i nie narzekać (4) Witam. To co tutaj widzę za wypowiedzi, podsumuję w kilku słowach: narzekanie... tiger UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI GEOGRAFIA MORZA 2 STOPNIA (1) Mam pytanie do wszystkich tych którzy studiują/ studiowali geografię morza na... Agnieszka Wydział Matemtyki (1) Wydział Matemtyki zatrzymał się w czasie jakieś kilkanście lat temu.... absolwent myślałam żeby będzie lepiej ale da się przeżyć ;) (1) Studiuję na wydziale historycznym. jeśli chodzi o dziekanat to panie są w... brzoza Przeniesienie (1) Hej, czy orientuje się ktoś z was czy jest możliwość przeniesienia się na UG... Samosia