Uniwersytet Gdański

Szkoły wyższe

Gdańsk, Jana Bażyńskiego 8

Jak komuś się nie podoba, to niech nie studiuje (8) Skończyłem magisterkę zaocznie na UG a obecnie doktoryzuję się na studiach... mentat Filologia angielska (4) Niski poziom nauczania, brak sylabusów (nie wiemy czego się będziemy uczyć i... Małgorzata Informatyka - warto? (1) Jak oceniacie ten kierunek? Opłaca się tu studiować? Jak wypada w porównaniu... aa
Zło konieczne (1) Szkoła nastawiona jedynie na pieniądze. Nic poza tym. Obsługa w dziekanatach... Damian europa (2) Nowoczesna infrasstuktura szczególnie Wydział biologii powala. Mało jest... ender Skandaliczny sposób oceniania! (2) Studia na UG? Bardzo polecam, zwłaszcza wydział ekonomiczny! Świeżo... Student Karolina - opinia (2) Również nie polecam tej uczelni, a dokładniej wydziału prawa i administracji.... Karolina Polecam- poziom zadowalający (1) Poziom nauczania zadowalający (Zarządzanie), sporo możliwości dodatkowych jak... niezapominajka1989 Nie narzekajcie (2) Jestem na IV roku prawa i muszę powiedzieć, że uczelnia trzyma poziom. Nie... Natka Filologia włoska (1) Dlaczego na UG nie można studiować italianistyki? To jakiś absurd. Pełno... Asia Uniwersytet? - śmiech na sali (1) zaliczania to jakas komedia, o warunkach zaliczenia dowiadujesz sie po... pedagogika Uniwersytet? (1) To, co reklamuje się jako Uniwersytet Gdański, to jakaś banda oszustów.... drabinka Parking grozy Instytut Nauk Społecznych UG (1) Kierowco,który uszkodziłeś/uszkodziłaś mi dziś na parkingu Opla corsę D złoty... Ania Tragedia z organizacją (1) Beznadziejna organizacja zajęć. Organizacja praktyk na Wydziale Filologicznym... Agaaaaaaa www.PrzychodniaStudencka.pl (1) Aby skorzystać bez kolejek z bezpłatnych porad lekarskich, badań wystarczy... www.StudentMed.pl świetna uczelnia (3) gorąco polecam, osobą które lubią się uczyc i chca coś w zyciu osiągnąc. FIR... studentka Stancja (4) Witam moglibyście polecić dobre stronki z ogłoszeniami na temat wynajęcia... DobryGin kryminologia (1) Hej, czy ktoś wybiera się na ten kierunek ? Jak myślicie, progi będą... pp krajoznawstwoi turystyka historyczna (1) Witam. Planuję iść na wymieniony przeze mnie kierunek. Czy da mi on w... bartosz JEDNA WIELKA MASAKRA NIE POLECAM NIKOMU TEJ UCZELNI (6) do "strasznej" Pani z dziekanatu: dziekanat jest otwarty w sobote przez... .