Uniwersytet Gdański

Szkoły wyższe

Gdańsk, Jana Bażyńskiego 8

marks - opinia (1) Ocena Uniwersytetu jest trudna. Z jednej strony uczelnia posiada fizyków i... marks wkurzona matka - opinia (1) Nawet nie potrafią dotrzymać terminu ogłoszenia listy kandydatów, które... wkurzona matka A. - opinia (1) Poznałam 3 wydziały - chemię, Oceanografię i geografię, ekonomiczny. Miałam... A.
anonim - opinia (1) Poziom uczelnie pozostawia wiele do dyskusji. Mowa konkretnie o wydziale... anonim mentor - opinia (1) Studiowałem historię zaocznie. Dno, brak szacunku dla studenta- gorszy sort.... mentor Informatyka - studia II stopnia (2) Czy istnieje szansa dostania się na informatykę II stopnia po studiach I... piortek Wydział MFiI porażka (1) Poziom nauczania na wydziale mfii kierunek informatyka tryb zaoczny poniżej... Onurb zarządzania: inwestycje i nieruchomości (2) Cześć! Jestem na ostatnim roku gospodarki przestrzennej na UG. Jednak na... gp Mfii (1) Na prawdę nie polecam. Informatyka na każdej innej uczelni ma większy sens.... Aloha Mi się podoba (1) Przeniosłam się z PG na UG i doznałam szoku! Wykładowcy odnoszą się do mnie z... Natalia 641 materiały na historię ug (1) Witam kupię niezbędnik (wszystkie materiały) ma pierwszy rok historii na UG.... Aleksandra Dziennikarstwo (1) Siema, czy mógłby ktoś powiedzieć jak wygląda studiowanie dziennikarstwa na... LGD Porażka (1) Pralnia pieniędzy i pełna ignorancja wobec studenta. Ukłon należy się w... stanowczenie Wznowienie studiów na UG (2) Cześć studenci! :) Piszę z pytaniem, czy orientujecie się jak wyglądają... XYZ Wydział oceanografii i geografii (1) Jeśli wybierasz się na oceanografie - zastanów się pięć razy. Nie ma opcji,... Joasia Wydział Zarządzania (1) Wszystkie uczelnie mają swoje + i -. Moim zdaniem na WZR przeważają +.... Ola Wydział gier i zabaw (1) Na szczególną uwagę zasługuje Wydział Zarządzania, najprawdopodobniej... Studentka Jest OK (1) O niebo lepsze od tych wszystkich prywatnych szkół, których jest w... studentka Wzyscy ,,kochamy" dziekanat... (1) Dobrze, z załatwianiem tu czegokolwiek zawsze były problemy, ale dzisiaj do... Anonimowa Wkurzona Nie polecam... (1) Nie polecam Zarządzania na UG, jest wielu wykładowców u których zdawalność... J. K.