Urząd Miasta Sopotu

Urzędy miejskie

Sopot, Tadeusza Kościuszki 25/27

Brawo Pani Jankiewicz !!! :) (2) Szczerze polecam i dziękuję za profesjonalną obsługę dla Pani Jankiewicz z... Paweł Koronkiewicz Urząd wyjątkowy nieprzyjazne dla petenta (1) 1)osoba odpowiedzialna za sprawę którą chcę załatwić jest na urlopie-nikt nie... Kuracjusz z Krynicy-Zdroju Kiedy w koncu smieciarki zniknal z serca Sopotu ??? (1) Sopot jest kojarzony głównie z kurortem, plaża, wypoczynkiem i zabawa dla... Mieszkanka
Komuna nie do końca się skończyła... (1) ...w przypadku rejestracji samochodów w sopockim urzędzie. Panie są... W Jest dobrze! (2) Mam zaskakująco dobre doświadczenia w relacji z Urzędem Miasta w Sopocie.... Jagoda Referat Komunikacji (1) Jestem niezwykle wdzięczna za szybkie i całkowicie bezproblemowe załatwienie... Pani Hilary wszystko (1) Odkąd skończyłam nascie lat chodziłam do urzędu załatwiać różne prze różne... Rozczarowana Pani wyrazy uznania za szypkie i przyjazne zalatwienie sprawy w biurze meldunkowym jak i w biurach wydzialu obywatelskiego (1) Urzędniczki byly miłe, kompetentne i uczynne. Jestem pełna uznania i bardzo... krystyna Typowe urzędasy... (2) Królestwo bezmyślnej biurokracji. Współczuje tym, którzy muszą załatwiać... MatiasLopez urzad przyjazny petentowi (5) ale tutaj wpisze co mi sie nie podoba,mianowicie-chec urzednikow do pozbycia... leszek Na temat informacji w urzedzie miasta!!!! (1) Dla sopocian!!!! Na temat paszporów W urzedzie miasta w sopocie w informacji... sopociak dlaczego (1) dlaczego oszczedza sie na najmniej zarabiajacych sopot naj bogatrza gmina... wrak