miło, sprawnie i szybko (2) Przeprowadziłam się z Gdańska do Gdyni i wymagało to załatwienia w UM kilku... gb Egzaminator Krzysztof N (2) Witam . niestety oblałam prawko już 6 razy .. :D Moim ostatnim... zuza Urzednicy (1) Osoboście jestem zachwycony wspaniałą Kadrą urzędników z Urzedu... Mirek
Dzial dodatkow do czynszu (1) Gratuluję Prezydentowi Gdyni wspaniałej,serdecznej,życzliwej ,profesjonalnej... Mirek Dziękuje Egzaminatorowi (1) Egzamin zdałam za kolejnym razem. Egzaminatorów miałam normalnych - raczej... Danuta S. 50 + Totalna ignorancja obywateli - 2 (1) 77 dni oczekuję na odpowiedź na oficjalne rejestrowane w UM pismo nr... wojtek EGzaminator (3) Współczuje serdecznie osobom, które trafią lub trafiły na P. S.Garstke,... Kursant Egzaminatorzy. Daniel J. (3) Bardzo ale to bardzo nie polecam tego pana. Zwykły gbur i prostak. Drze się... anonim dziękuję za pomoc (1) A ja dziękuję, dwa razy zgłaszałam problem poszkodowanych dzikich zwierząt i... goo Wielki plus (1) Jak w tytule. Wielki plus za obsługę w biurze (dopasowywanie terminu egzaminu... Wiewióra wyrazy uznania za szypkie i przyjazne zalatwienie sprawy w biurze meldunkowym jak i w biurach wydzialu obywatelskiego (1) Urzędniczki byly miłe, kompetentne i uczynne. Jestem pełna uznania i bardzo... krystyna egzamin zdany za pierwszym razem (1) Witam polecam bardzo tym co się boją i są w momencie załamania bo kolejny... Mariolka pomocna obsługa (1) Chciałbym podziękować pomocnym Paniom w obsłudze. Miałem zagmatwaną sprawę... Łukasz unikaj wydziału komunikacji na ul.milskiego (3) to jest jakaś porażka praca tego wydziału pracownicy jawnie lekceważą... petentka Miłe zaskoczenie! (1) Szybkie terminy, świetna obsługa. Miałam przyjemność przy każdym egzaminie... Natalia Wielki pozytyw (1) Wyrabiałem dowód rejestracyjny w Gdańsku na ulicy Milskiego. Pobrany numerek... Trust antypatyczna urzędniczka w lokalówce (1) w lutym 2014r. miałam wątpliwą przyjemność dostarczyć komplet dokumentów do... petentka masakra (5) Zdawałam 5 razy. Przeniosłam się do Elbląga, bo mam dość takiego traktowania.... Karolina rejestracja przyczepki- banalik... (1) Super obsługa, wszystko sprawnie i szybko. Obsługiwany byłem przez panią... Jacek Turniej o puchar Cetowego (1) Organizując Charytatywny Turniej o Puchar Cetowego zgłosiłem się do Biura... Michał