egzamin praktyCzny (4) Część teoretyczna zdana za drugim razem, kwestia dziś już wiem stresu.... Agnieszka EL - opinia (3) Dzwonię od godziny i nikt nie odbiera telefonu EL fatalna i niekompetentna obsługa (2) kilkukrotnie już w historii prowadzenia swojej działalności gospodarczej... mariusz
A.Wallner - opinia (1) Niestety ja mam zgoła odmienną opinie na temat pracy tego urzędu . Trudno... A.Wallner Partyzantów polecam (2) Dziś w ciągu godziny załatwiłam meldunek, dow. Osobisty oraz prawo jazdy.... Kasia może bym sprubował zdać (4) od 2008 roku ubiegam się o ten dokument bezskutecznie chcieli łapówki inaczej... POLAK Urzad miejski w gdańsku do wymiany (4) Nawet sobie nie zdajecie ile jest wolnych mieszkań komunalnych w gdańsku,taka... KAMELEON Prezydent i Wydział Spraw Społecznych (1) To co się dzieje w UM w Gdyni woła o pomstę, UM jako tako jest ok ale wydział... MM wszystko (1) Odkąd skończyłam nascie lat chodziłam do urzędu załatwiać różne prze różne... Rozczarowana Pani gbur i prostak (1) Dziś był mój pierwszy egzamin. Oblałam, ale byłam na to przygotowana bo... !! Rodzynki wsrod egzaminatorow (2) witam, szlyszalem rozne historie o egzaminach w pord gdynia, tez kilka lat... karnos Opinia jak narazie negatywna ............ (2) Witam. Chciałbym wypowiedzieć się na temat PORD-u w Gdańsku. Miałem egzaminy... xxxx906_autor Bardzo sprawnie (1) Zarezerwowałam przez internet wizytę dot. wtórnika prawa jazdy na termin,... Rabarbar porażka (2) Mój pierwszy egzamin był okropny, Nie polecam P. Michała Figla, gburowaty, po... Jaa Bardzo słabo poinformowane panie (1) Panie pracujące w PORD Gdynia, powinny przejść jakieś szkolenie. Gdy chciałem... Paweł Masakra (1) Zdane za 2 razem z instruktorem normalnym(miły i nie wprowadzał nerwowej... egzaminowana Amoralfiks (1) Od paru lat dostaję z urzędu zasiłek pielęgnacyjny (153 pln) są to moje... C-303 Powiem prosto. (2) Miałem trzy egzaminy. Pierwszy: Oblałem na mieście przez zbyt małą odległość... Piotr Za pierwszym razem.! (1) Prawdą jest ,że to jeden z najbardziej stresujących egzaminów w życiu jednak... Patrycja Pokaz chamstwa (1) Dziś po raz pierwszy skorzystałam z telefonu do dyżurnego i bardzo się... Iza