Egzaminator (1) Chciałabym szczególnie polecić egzaminatora Pana J.Napiórkowskiego. Bardzo... Patrycja egzamin (1) Jestem mile zaskoczona z dzisiejszego egzaminu P Arkadiusz B wspaniały... kursantka Szybka obsługa (1) Szybka i miła obsługa. Polecam umawianie się przez internet - wtedy omija się... KJ
WUAiOZ (1) Bardzo jestem zadowolona z fachowej pomocy i wyjaśnień p. Barbary z... Krystyna Super (2) Chciałbym serdecznie podziękować Panu Leszkowi.K jest bardzo miły cierpliwy... Sebastian Agnieszka - opinia (2) 20.45, 1 podejście - straszne wspomnienie egzaminatora, 2 podejście - cudowny... Agnieszka Strasznie przykre miejsce ogólnie (2) Panie z BOKU- trafiłam na same dość pomocne osoby. Nie wiem do końca jak... Kamea super egzaminatorka Pani Katarzyna Lemke (1) Witam.Chcialam napisać ze dzisiaj miałam egzamin z Panią Katarzyną Lemke.... Agnieszka POLECAM PORD (1) Teorie zdawalem3 razy i czekalem raz poltora tygodnia a 2 razy tydzien.... Achim Egzaminatorzy PORD (2) C i CE. C zdane za pierwszym razem, CE za drugim. Mile zaskoczona jestem... Ola egzamin (2) Pozdrawiam Pana ANDRZEJA DZIONK. Bardzo miły, kulturalny i opanowany... Kasia Pozytywne odczucia (2) Zapisałam się pierwszy raz (teoria razem z praktyką) i czas oczekiwania... Zdająca Miłe zaskoczenie :) (1) Ileż to się nasłuchałam o atmosferze w PORD, o samych egzaminatorach... Aż... Monika Lewandowska-Skrzek Pozytywnie zakoczona! (1) Witam. Chciałabym pochwalić i podziękować wszystkim pracownikom biurowym... Malgorzata Anna Jest dobrze! (2) Mam zaskakująco dobre doświadczenia w relacji z Urzędem Miasta w Sopocie.... Jagoda EGZAMIN (1) Nie zgadzam się z taką negatywną opinią! Ja zdałam u Pana Szymona, nie... Boguśka Referat Komunikacji (1) Jestem niezwykle wdzięczna za szybkie i całkowicie bezproblemowe załatwienie... Pani Hilary TELEFON STACJONARNY (2) PO CO SĄ PODAWANE TE NR STACJONARNE JAK NIKT NIE RACZY ODEBRAĆ?????!!!!! Czy... Kasia Pan Szymon Gdaniec (1) Czytam te opinie i ja ma inne zdanie! Miałam egzamin 16 grudnia... Boguśka Jestem miło zaskoczona :-) (1) Po latach katorgi związanej z załatwianiem formalności w UM w Gdańsku... Już Gdynianka