podziękowanie (2) Serdeczne dziękuję Panu Romanowi Nowakowi u którego zdawałem... Krzysztof Zadowolona (1) Zdałam dzisiaj za drugim podejściem . Pierwszy egzamin u pana Garstki mimo że... Ewelina Zespół Obsługi Mieszkańców Nr 1 ul. Partyzantów 74 (1) Bardzo miłe zaskoczenie, sympatyczna i pomocna obsługa. Termin, pomimo... goo
Czas oczekiwania (1) Witam. Kilka tygodni temu udało mi zdać za pierwszym razem teorie. Byłam w... xxx Urząd Miejski na ul. Nowe Ogrody - numerki (1) Jakiś czas temu wprowadzono tam system numerkowy, co teoretycznie powinno... yxz zdany (1) Powiem tak, jak na urząd w Polsce to działa bardzo sprawnie :), obsługa w... Kamil dziś oblałam.. (5) Byłam egzaminowania u pana Sebastiana G , nie zdałam z własnej winy bo... Niunia Polecam (1) Serdecznie polecam Panią egzaminatorkę Katarzynę Lemke. Egzamin z tą Panią to... AMX hałas na Pogórzu (2) Witam Proponuję przenieść treningi samolotów RED BUL z obszaru Pogórze nad... mieszkaniec Brawo! (2) Załatwianie spraw w UM Gdynia to czysta przyjemność. W krótkim okresie czasu... Roksana szybko, rzeczowo, sympatycznie (1) Potrzebując informacji zadzwoniłam. Wysłuchano mnie cierpliwie, dopytano o... Anna zdałam ale mam stracha (7) zdałam miesiąc temu.staram sie jeżdzic jak najwięcej.mimo wszystko mam... mika Egzaminatorzy (2) Wczoraj miałam egzamin tj.(24.06) trafiłam na super egzaminatora p. Romana... Nika... JAK ZDAĆ Z TAKIMI... (1) Na wstępie pozdrawiam P.Marcina,mojego Egzaminatora.Wierzcie lub... Anna Bx Dziękuję! :) (1) Chciałam bardzo podziękować Panu Egzaminatorowi Wiesławowi K. :) Niestety... Kasia Akcja urzędu!!!! (1) W dniu dzisiejszym urząd miasta w Gdyni zorganizował "akcję społeczną" (jak... Piotr SUPER! (2) Rejestracja samochodu - 10 min. Szybko i sprawnie. :) Jak by wszystkie urzędy... Maja Ocena pozytywna (2) W Gdańskim Urzędzie Miejskim zawsze spotykałam się z życzliwością i pomocą ze... Magda Urząd Stanu Cywilnego (2) brak elementarnej wiedzy na temat swojego stanowiska pracy, urzędnicy nie... Anna Boleń o egzaminie pozytywnie ;-) (2) Zdałam za 4 razem - pierwszych dwóch nie licżę, gdyż nie wyjechałam na maisto... Agnieszka Proniewicz