Brawo Pani Jankiewicz !!! :) (2) Szczerze polecam i dziękuję za profesjonalną obsługę dla Pani Jankiewicz z... Paweł Koronkiewicz Michał - opinia (2) Czynny jest tylko 1 (jeden )stacjonarny numer telefonu , który jest wiecznie... Michał wydział komunikacji (2) Profesjonalizm, rzadko spotykana w Urzędach empatia, serdeczność kompetencja... ewa
druki unijne (2) jesteśmy juz tyle lat w Unii a urząd nadal nie drukuje większości potrzebnych... bel niepełnosprawny - opinia (1) Totalne dno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 Ocena ogólna beznadziejna. niepełnosprawny tam są dwie panie (2) jedna krótko ale konkretnie star się naświetlić pomoc druga szczupła najpierw... Ala Uważam, że to darmozjady za pieniądze podatników (2) Napisałem z prośbą o pomoc w odwołaniu od reklamacji. Otrzymałem odpowiedź,... Kwiatkowski Express Szybko i przyjemnie (1) Świetny urząd. Mały czas oczekiwania i przyjemni urzędnicy olafl Nie wieżę (2) Będąc w urzędzie spotkałam się z bardzo nietypową sytuacją ,dlatego... Karolina wybory do PE (1) Po podliczeniu głosów przyjechała po dokumenty i po nas taksówka zamówiona z... Magdalena Fachowo. (1) 22 maja przed 17 na stanowisku rejestracji aut,obsługiwała nas Pani Bogusia.... joanna Kompromitacja instytucji wg mnie (2) Odbiór dowodu rejestracyjnego. Niby prosta sprawa, a spędziłam tam ponad dwie... A. Mieszkaniec Gdańska (1) Dwa razy rejestrowałem samochód i dwa razy trafiłem na tą samom... Leszek Rydelek Bardzo dobra (1) Mieszkam w Gdyni ponad 20 lat i nigdy nie zawiodłam się na Urzędnikach... I.Gabrys Zbesztany z błotem (2) Od 7 lat załatwiam sprawy w urzędach Sopockich. Dzisiejsza wizyta była jedną... Sopocianin Niedowierzanie (1) Jedna urzędniczka bo Panią nazwać jej nie można arogancka opryskliwa złośliwa... Jarek Super (1) Bardzo fajnie, Pani pomocna, przerejestrowanie samochodu przebiegło szybko i... Kuba pomoc (1) Sz.P Witam serdecznie jesteśmy 4 osobowa rodziną Żona i 2 chłopców lat 9 i 10... Piotr Obsługa telefoniczna klientów Urzędu Miejskiego na MIlskiego (1) Niezwykle sympatyczna pani Ania, Jej pomoc w realizacji rejestracji pojazdu... Barbara Boros tragedia (1) Zgadzam się z poniższymi opiniami, Panie które zajmują się rejestracją aut są... kasia