Niepełnosprawni (3) W sobotę 05.07.2014r.nieczynne jest stanowisko do obsługi... Aleksander Wydział Urbanistyki i Architektury (1) Pomoc w pełni profesjonalna , a Panie wykazujące wyrozumiałość dla "... Agnieszka firma telekomunikacyjna (1) Kobieta która pełni rolę rzecznika praw konsumentów w gdyni absolutnie nie... R.S.
Zespół Obsługi Mieszkańsców 4 (ul. Wilanowska) (1) Gorąco polecam to miejsce jeśli potrzebujecie wymiany dowodu czy prawa... Justyna Nowak Dowód (1) Panuje tu spokój i cisza.Ludzi sporo ale nie wiedzieć dlaczego ;) wszyscy... Petentka ;) Wzorowa pomoc (1) Bardzo miła Pani wyjaśniła wszystko i poradziła co robić w przypadku łowców... djrtk eh (1) Ta Pani reprezentuje przeciwna strone sporu ,szkoda czasu i fatygi. MIROSLAW obsługa na najwyższym poziomie (1) Kolejka płynnie się przesuwa. Szybka i fachowa pomoc. Króki czas oczekiwania... Magda Wiele rzeczy do poprawy (1) -Parking dla petentów nie dostępny, większość miejsc zajętych przez... przem Szymon Gdaniec (33) Jeżeli traficie na tego egzaminatora to współczucia. Strasznie gburowaty,... Krzysiek Szybko i krótko (1) Miła Pani urzędniczka pomagała mi przerejestrować auto, byłem ????3 w... Dariusz Kobieta się nie nadaje (4) Więc tak, kobieta która pełni rolę rzecznika praw konsumentów w gdyni... Gdynianin Zależy jak trafisz... (2) Egzaminator Krzysztof Makowski jest osobą, która najpierw Cię zestresuje, da... E. Bardzo miła obsługa - polecam!! (1) Ten urząd odmienił moje postrzeganie tego typu instytucji. Rejestracja... Marcin Krzysztof N. (2) Uważajcie przed nim miałam z nim dwa egzaminu i robi wszystko by oblać..... Wkurzona Ja chore przepisy i ludzie (1) Przepis o tym że trzeba założyć DG a później dopiero dostaniesz od nas... Maciek Rejestracja pojazdu (1) Dzisiaj wymienialam dowod rejestracyjny. Bylam umowiona on line.... Malgorzata Skąd tyle pozytywnych ocen? (3) Jestem świeżo po zdaniu egzaminu (czwarte podejściem). Mimo tego, postaram... Marcin Nie polecam (1) Prosty druczek o podatku - do złożenia na parterze. Czekam godzinę w kolejce,... autor Rejestracja pojazdu (1) Rejestracja Pojazdu - start godzina 8:00 zakończenie rejestracji 8:25... KKKK