Bardzo dobrze (1) Byłem kilka dni temu żeby zarejestrować nowy samochód. Spodziewałem się... Marcin egzaminator Lech Sakowicz Burkiewicz (1) na moje wyraźne polecenie nie zapiął pasów bezpieczeństwa przed wjazdem na... Krowa dojna Szczęśliwa !!!! Zdane za pierwszym razem !! (1) Zdałam za pierwszym razem ! Super atmosfera , obsługa , egzaminator nie kazał... Anka
KAT C (1) Witam.Dzis zdawalem na kat C.Niestety egzaminator oblal mnie juz przy... Grzegorz EGZAMINATORZY PORD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (5) Czytając poniższe komentarze odnoszę wrażenie, że o innym ośrodku jest mowa.... ODWAŻNA Niesamowite (1) Szczerze mowiac to yo jest moim zdnaiem najlepszy urząd w Gdańsku. Załatwiłem... Maciej Mieszane uczucia (1) Obsługa klientów w okienkach bez zarzutu - Panie są bardzo miłe, system... Dagmara Kiedy w koncu smieciarki zniknal z serca Sopotu ??? (1) Sopot jest kojarzony głównie z kurortem, plaża, wypoczynkiem i zabawa dla... Mieszkanka Żenująca sytuacja (3) 31 maja 2016, przychodzę po odbiór dowodu rejestracyjnego. Oczekuje ponad 30... Krootki pokój 320 UM Gdańsk (1) 22 lipca 2016, wczoraj zostałam potraktowana jak królowa w pokoju 320.... Barbara Moja opinia o Zespole Obsługi Mieszkańców nr 4 (1) Zawsze jak mam cokolwiek do załatwienia to obsługa miła, kompetentna,... Edward Będę pisać skargi, jeśli to nie pomoże sprawa wyląduje w mediach (1) Od wielu miesięcy mam wątpliwą przyjemność spotykać się w PORDzie z... A.Naruszewicz Dziękuje za miłą obsługę rejestracji pojazdu (1) Mimo wiecznego narzekania na urzędy różnego typu uważam, że ten wyróżnia się... JAcek podziękowanie za rzetelną i miłą obsługę (1) Chciałabym w imieniu brata podziękować trzem Paniom, które miały dyżur w dniu... Teresa Bezproblemowo (1) Bardzo miła obsługa. Jak się przyjdzie poza godzinami szczytu, to praktycznie... Stanisław Pozytywne zaskoczenie (1) Jestem świeżo po zdaniu egzaminu na kat. B, za drugim podejściem. Mimo... Ania egzamin podwyższający kwalifikacje (1) Witam wszystkich oto moja opinia,Chciałem podniesc kwalifikacje w kategori B,... łulkasz Urząd przy ul. Partyzantów 74 (2) Muszę przyznać, że byłam pozytywnie zaskoczona jak szybko udało mi się... Mile obsłużona UM w Gdańsku Nowe Ogrody (1) Wielkie podziękowania dla Wydziału Spraw Obywatelskich (dowody osobiste).... Beata Cudowna Pani Egzaminatorka, dobrze zorganizowany Ośrodek. (1) Bardzo dziękuję PORD w Gdyni za świetne podejście do osoby egzaminowanej.... Natalia Peplińska