Komuna nie do końca się skończyła... (1) ...w przypadku rejestracji samochodów w sopockim urzędzie. Panie są... W Jednak można! (1) Podchodziłam dziś do egzaminu po raz drugi i trafiłam na wspaniałego... Asia Nie taki diabeł straszny jak go malują!!! (1) Witajcie! Egzamin zdany za 1-szym podejściem (druga tura po 5 latach). Moim... Karola
egzaminatorzy prod (1) fantastyczny egzaminator to pan ARTUR Zamorski rozładowany stres na samym... ania Egzamin nie zaliczony (2) Witam serdecznie, właśnie dzisiaj o godzinie 7:00 miałem egzamin z panią... figon20 Egzamin c+e (1) Witam. Dzis mialem egzamin na pordowskim zestawie. Na szczescie sie udało,... Pawulon Miłe zaskoczenie!!! (1) Egzamin zdany za pierwszym razem :) Egzaminator p.Nowak świetny !!! Stres był... Mona zdane za pierwszym razem :0 (1) W dniu dzisiejszym zdałam egzamin za pierwszym razem. Egzaminował mnie Pan... Tala egzaminatorzy (8) krzysztof wyrobek-bardzo miły!!!! egzamin oblałam,ale z własnej głupoty.pan... kursantka Maszynka do robienia pieniędzy a nie psycholog (2) Po utracie prawa jazdy za Pkt. poszedłem na badanie psychologiczne pani... Spadochroniarz Fatalny egzaminator! (1) Zdałam egzamin praktyczny za drugim razem. Moim pierwszym egzaminatorem był... Alicja wszystko ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) wszystko ok rejestracja auta bez kolejki umówione przez net na miejscu o... rs egzamin to gratka.. (1) Trema przed egzaminem jest, ale dobre przygotowanie i wybor odpowiedniej... Krystyna K. Egzamin praktyczny (1) Przed egzaminem poczytałam trochę opinii na temat PORD-u w Gdańsku i muszę... Bożena Pan Trzebiatowski (1) Mimo ze nie zdałam dzisiaj,oczywiście z własnej głupoty szczerze polecam Pana... kasia Te samochody egzaminacyjne to masakra (2) nie oblalem zdałem ale ten sprzęt na którym nas egzaminują to : zużyte... maciej same kobiety na tym forum (1) i chyba żadnej która zdała za pierwszym razem - przypadek? na litość boską... życzliwy Pord egzaminatorzy (3) Pord obsługa generalnie ocena dobra. Minus za zbyt długi czas oczekiwania na... Anna Aleksndra - opinia (2) Witam zdawalam dzis o17.30 auto nr 10 oblany z mojej winy :( ale egzaminator... Aleksndra Super!!! (1) Zdałam za 1 razem nie myslalam ze jest to mozliwe:) P.Michał Wietrzyński... Dorota