ekspresowa obsługa w dziale meldunku (1) Od momentu wejścia do urzędu do momentu wyjścia minęło może 15 minut. Polecam... Maria Brak słów (1) Sytuacja z wczorajszego dnia Pracę urzędnicy bardzo szanują i nie zależy im... Gosia Egzaminator Andrzej Gryczka (1) Przyjemny pan. Spokojny, opanowany. Podeszlam do egzaminu bezstresowo kiedy... aanielskaa
:) (1) Miła obsługa ,szybko można wszystko załatwić ;)polecam Karolina dziękuję Panu W.Kojtek (3) Ciesze się ogromnie. W dniu dzisiejszym wynik pozytywny. Trafiłam po raz... ola Super pracownicy (1) Myślałam, że śnię, albo jestem w ukrytej kamerze. Joanna Bardzo kulturalny Pan Egzaminator (1) Chciałbym podziękować Panu Andrzejowi G. za bardzo kulturalny przebieg... Jarek pozytywnie (1) Egzamin zdałam za pierwszym,pan Lech S. chyba był troche zaspany (zdawałam o... Klaudia Zdane za drugim razem (1) Egzamin w PORDzie w Gdyni, sprawnie przeprowadzony egzamin teoretyczny, od... Mdm Faktycznie jest poprawa. (1) W lipcu 2015 roku gdy przyszedłem o 8:10 to zostałem obsłużony po 5... Rafał super zmiana , b. mile zaskoczenie (1) rej. auto Pan w urzedzie wyj. profesjonalny wszystko mi wytlumaczyl... leszek porażka to pord w gdańsku (2) Witam dzisiaj zdawałem egzamin na C+E szczerze powiem nie polecam nikomu bo... xazzi Super!! (1) Ekspresowa i mila obsluga, az chce sie zalatwiac! Patrycja Egzaminator Jacek Napiórkowski (2) Witam serdecznie forumowiczów, Jeden z egzaminatorów pracujących w PORDZIE w... KAMIL jakość w ZOM nr 4 (2) Informacje merytoryczne i kompetencyjne w informacji nierzetelne, zmusiły... Łukasz W ocena pracy urzedu (1) wszystko przebieglo niemal doskonale. Lidia Życzliwie, kompetentnie i sprawnie. (1) Byłam dzisiaj klientką pokoju 238 .Pani Aleksandra Wyszecka przyjęła mnie... Marzena Cedry Wielkie ok (1) okropnie długi czas oczekiwania na termin egzaminu oraz sam egzamin (duże... Justyna egzamin (1) Jak dla mnie o wiele bardziej stresująca byla teoria..wyszłam na plac i... Kursantka Świetne miejsce (1) Urząd na Wilanowskiej to najlepszy urząd w jakim byłam. Obsługa miła,... Karolina