Nie polecam tego Urzędu (Prawo Jazdy) (1) Osoba zajmująca się telefoniczną obsługą (Prawo Jazdy) jest nie zorientowana... Niezadowolony Mieszkaniec Mój ulubiony urząd (1) Niezależnie od sprawy, którą muszę załatwić, zawsze spotykam się z uśmiechem... Natalia wso@gdansk.gda.pl (1) W Dziale Referat Dowodów Osobistych w urzędzie miejskim w Gdańsku pracują... Piotr J
Rejestracja pojazdów, obsługa telefoniczna (1) Próbuję cały dzień dodzwonić się do tego urzędu, chciałem umówić się na... Adam wymiana dowodu rejestracyjnego (1) nie wywiązują się z terminów, które sami narzucają (1 miesiąc). nie czynią... A Grzegorek Działalność gospodarcza (1) Witam, Składam serdeczne podziękowania Pani, ktora bardzo miło i rzeczowo... Ula P. DO KIEROWNICTWA POWYŻSZEJ PLACÓWKI (1) Do szanownego kierownictwa, oraz osób zarządzających wydawaniem dowodów... Wiktoria Egzaminatorzy (186) Jestem zaskoczona zachowaniem egzaminatorów - panuje przekonanie, że to... Agata91 Wszystko sprawnie. (1) Wszystko sprawnie i na temat. O niebo lepiej niż w Gdańsku. Kw Egzaminatorzy Pord (15) fantastyczny to jest Michał Lewandowski. Pod każdym względem. Minia Egzamin (18) kurczę, zdawałam dziś po raz szósty i trafiłam na "świetnego" egzaminatora,... Jane SUUUUPER!! (1) Obu Paniom, które w środę 25 października przyjmowały wnioski; dotyczący... Krzysztof Absolutna rewelacja (1) Nigdy wczesniej nie spotkalam sie z tak mila obsluga w zadnym urzedzie. Az... Ela Urząd wyjątkowy nieprzyjazne dla petenta (1) 1)osoba odpowiedzialna za sprawę którą chcę załatwić jest na urlopie-nikt nie... Kuracjusz z Krynicy-Zdroju rejestracja pojazdu (1) W dniu 03.11.2017 godzina 8.40 rejestracja pojazdu.Termin ustalony... Waldemar Kiprowski Urząd Stanu Cywilnego-sala ślubów (1) Niedawno byłem zaproszony na śluby znajomych w Gdańsku i w Gdyni.No i... B.K. Zero zainteresowania. Rzecznik do wymiany !!! (1) Potwierdzam rzecznik pełni role tylko odpowiadania odmownego. Nie zajmuje się... Tomasz Nie wiem co tu wpisać (1) potwierdzam brak zainteresowania przedkładanym tematem. szkoda fatygi Jerzy Osoba niekompetentna na stanowisku Rzecznika Praw Konsumentów. (1) Po pierwsze pytam się, gdzie jest moja opinia wystawiona w marcu ??? -... J.M. Referat Dowodów Osobistych (6) Chciałem wymienić dowód osobisty, mam zdjecie z wrzesnia 2013 a Panienka z... Piotr