abstrakcja (2) Po wejściu do wydziału pierwsze co się widzi to wymowna informacja: DO... Dagmara Tragiczna obsługa klienta (1) Jedna z Pań jest bardzo miła ale niestety druga zachowuje się jak by... aaa Dla mnie super (1) Brak kolejek, wystarczy umówić się telefonicznie. Szybko sprawnie. Olek
Bardzo miłe Panie (1) Byłam ostatnio w urzędzie złożyć wniosek o dodatek mieszkaniowy trochę po... Hanna Obłędne oczekiwanie na wymianę dowodu rejestracyjnego. (1) 8.08.2018 ustawiłem się w kolejkę na złożenie wniosku celem wymiany dowodu... Tadeusz Ewidencja Działalności Gospodarczej (1) Fantastyczna obługa petenta, w ciągu kilku minut wszystko profesjonalnie... Anna Usc (1) Super. Trafiłam na mega miła Panią w sekretariacie. Szybka i profesjonalna... Wiola urząd stanu cywilnego (1) Dziękuję bardzo za sprawną obsługę pomimo ,że praca wymagała pozostania... Lidia Karta mieszkańca (1) Chciałem wyrobić kartę mieszkańca, pobrałem numerek o 15.30 )(czynne do 17),... Marek Informacja ogola UM w Gdansku (1) Korzystajac z tej formy chcialabym serdecznie podziekowac panu Szymonowi... Magdalena Parker Witamy w PRL (1) Wizyta w wydziale rejestracji samochodów to jakaś patologia... Pani bardzo... Jakub 500+ (1) Beznadzieja UM Gdynia nie informuje mnie że zabiera 500+ na poczet długu za... NORMALNY Dział Referatu Dowodów Osobistych UW w Gdańsku (1) Paniom z działu dowodów osobistych Dorocie Bąkowskiej obsługującej stanowisko... marek zarzecki gcs.gda.pl ul.3 maja (1) W Gdańskim centrum świadczeń przy ul.3 maja Zawsze składam, wniosek o dodatek... Zadowolony Super! (1) Kolejny raz załatwiłam sprawy związane z prowadzeniem działalności w... A. żenada (1) próbuje sprawę już załatwić po raz trzeci w urzędzie, za każdym razem... BEATA Prawo jazdy (1) Nie wiem skąd te negatywne opinie. Ostatnio sam wyrabiałem prawo jazdy. Od... Marek SUPER!!! (2) Byłem ostatnim petentem tego dnia.Do okienka dotarłem trochę po 17.00. (urząd... Andrzej Wyrobić prawo jazdy to jakiś śmiech na sali.. (1) Nie polecam . Na prawo jazdy niby trzeba czekać 7 dni roboczych (Tak podaje... No coment.. EWIDENCJA LUDNOŚCI (1) Wizyta umówiona przez internet. Obsługa szybka, przez miłą i kompetentna... Ania