Egzaminatorzy (1) Pani Katarzyna Lemke wielki szacunek dla tej pani mimo ze nie zdałem ale na... Łukasz Urząd IDELANY (1) Miejsce godne polecenia do załatwiania spraw urzędowych. Pracownicy bardzo... B. przesympatycznie ! (1) Wszytskie Panie super miłe, szczególnie Pani, która zajmuje się PKK - sporo... paula
Naprawdę warto :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) (1) przyjechać nawet z drugiego końca gdańska, niż jechać do najbliższego innego... MM Wynik pozytywny! (1) Sama obsługa bez zarzutów, Panie w okienkach bardzo miłe i pomocne, wszystko... Anna Zdane! (1) Zdane za 7 razem. Ani razu nie trafiłam na tego samego egzaminatora.... Me PORD Gdańsk (1) Obsługa fachowa, sprawna, zapewniająca miłą atmosferę. Na egzamin... J ocena egzaminatora krzysztofa lukaszewskiego (2) Zdałam egzamin dzieki Panu krzysztofi lukaszewskiem.Mily,sympatyczy, nie... sabina Egzamin praktyczny (1) Egzamin praktyczny zdawałam u Pana Sebastiana G. Bardzo kulturalny, Pan pod... XXX Polecam szczerze . Super egzaminatorzy (1) Jeszcze nie zdałam , ale mam zamiar 😊teraz czeka mnie czwarte... Olaaaa Bardzo profesjonalnie. (1) Na skutek nieuważnego przeczytania informacji dotyczącej godzin... Roztargniona petentka nie taki diabeł straszny (1) Jak człowiek zapisuje się na egzamin to jak wchodzi do budynku to wręcz... Paweł mile zaskoczona :) (1) Dzisiaj po raz pierwszy zdawałam . Niestety, nie udało się . Wyjechałam z... ... Odbiór dowodu rejstracyjnego na Chełmie (1) Dziś byłem odebrać dowód rejestracyjny w wydziale komunikacji na Chełmie i... user_138623034586 :) (1) Obsługa w okienkach na szóstkę, czas oczekiwania kilka dni, jeżeli nie... Beata PORD - nie taki zły jak go opisują... (1) Swoją pierwszą styczność z PORD-em w Gdańsku miałem 7 lat temu i nie mogłem... Bartosz R. Biuro, egzaminatorzy, ogólne wrażenia. (1) Nie będę oceniać PORD-u przez pryzmat moich egzaminów. Panie w biurze bardzo... Monika Egzaminator (2) Egzamin praktyczny zdawałam u Pana Jacka Marciniaka. Bardzo kulturalny,... Adrianna egzamin PORD Gdańsk (2) Teorię zdałam na 1 razem. I egzamin oblany - zeżarł mnie stres, egzaminator... xxx Moja opinia (1) W końcu mogę wypowiedzieć się na temat Pord-u.Juz na szczęście mam to za... Patrycja