Różnie (1) Zdałam za 4razem ale powiem ze dużo zależy jednak od egzaminatora i jego... Gosia T Czy zwykły człowiek ma jakieś prawa udając się do urzedu (2) Dziś byłem w urzędzie miasta w pokoju 337 w sprawie jak wygląda sytuacja... mieszkaniec Potwierdzenie autentycznosci prawa jazdy (2) Potwierdzenie autentycznosci prawa jazdy Komputery.faxy są zbędne w... Interesant
Zdałam! (1) Zdałam za 3 razem, Pan Krzysztof Dżus w pełni sprawdza się jako egzaminator.... Asia petent - opinia (1) urząd przyjazny dla petentów petent Zdałam i Ja :) (3) PORD to miejsce do którego trafi każdy z Trójmiasta kto chce mieć prawo... Magda H Szkoda gadać ... (3) Jak można dobrze napisać o Pordzie ? No nie można ! Egzaminatorzy są panami... Jarosław S Pord :) (1) Zdalem za 2 razem prawo jazdy ,mielem egzamin z Krzysztof Lukaszewskim... Artur Super egzmiantor (1) Serdecznie pozdrawiam Pana Andrzeja Gryczkę, wspaniały egzaminator, wita... Kursantka :) Zdałam! (1) To było moje 3 podejście.Pan Krzysztof Dżus okazał się super... E.B ZDANY EGZAMIN!!! (1) EGZAMIN ZDANY 11MARCA2013r. BARDZO KULTURALNY EGZAMINATORPAN . ŁUKASZ... EDI Czas się zatrzymał 20 lat temu (2) W tym roku muszę wymienić dowód osobisty. Wszedłem na stronę w nadziei że uda... TPatkowski PORD Gdańsk (1) Zdawałem egzamin praktyczny C E w czwartek 21.02.2013 o godzinie 6.05,zdałem... Peerek Kat. CE (1) Jak dla mnie to wszystko było ok. Egzamin miałem wcześnie rano, bo około... Łukasz Dno i brak profesjonalizmu (2) Mam porównanie z 'pordem słupskim', gdzie człowieka traktuje się z... Mirek Zdane za trzecim razem (1) Pierwszy egzamin oblałam z placu bo byłam tak zestresowana, ze miałam problem... m Po trzecim egzaminie (2) Czy to prawda, że nie ma obowiązku wykupywać 5 dodatkowych godzin po 3 nie... kzm Gdańska beznadzieja (1) Kolejne moje zgłoszenie, ale efektu się nie spodziewam po tej rozmowie .... Piotr nuda i zniechecenie (3) zakladalem dzialalnosc gospodarcza,pani w informacji na pytania wykraczajace... Jacek to jakaś paranoja!!! (1) W niedalekim sąsiedztwie UM Gdańsk można korzystać z bezpłatnego dostępu do... Markiz