Winda w Urzędzie Miesjkim w Gdańsku (1) Od jakiej strony w Urzędzie Miejskim jest winda? Muszę jechać tam z osobą... Paweł Bardzo sprawnie! (1) Kreowałem niedawno córce nr PESEL. Chwilę wyczekałem ale samo spotkanie z... JohREd Nowe terminy PORD (1) Witam, PORD Gdynia i Gdańsk ,mają od dziś nowe szybsze terminy egzaminów. Są... drajwer
Biuro Porad Prawnych Gdynia (1) Serdecznie witam...I pragne w swoim imieniu bardzo serdecznie podziekowac za... Mirek.S. Żenujący brak kultury osobistej (11) Drodzy Państwo, to, czy egzaminator oblewa czy nie, to kwestia, która należy... Kursantka Jest Ok (1) Ja tam problemów nie mam, zgłaszam często awarię oświetlenia ulicznego i... Karol Walkowski Wydział Spraw Społecznych (6) Zostałam skierowana do sekretariatu gdyż byłam zainteresowana złożeniem... Ona jan. - opinia (5) Pierwszy egzamin oblałem ze swojej winy błędem na rękawie , egzaminator... jan. PODZIĘKOWANIE (1) SERDECZNE PODZIĘKOWANIA KIERUJĘ W STRONĘ PRACOWNIKA SCHRONISKA PROMYK W... Joanna Spryszyńska Egzamin kat. B (7) W gdańskim PORD-zie podchodziłam do egzaminu praktycznego 5 razy. Tylko za... Ola eska - opinia (1) Obsługa może i w miarę ok ale panie nie potrafią udzielić informacji - kto ma... eska ODBIOR ZATRZYMANEGO PRAWA JAZDY (1) JAK MOŻNA TAKA KOBIETE ZATRUDNIC zamiat pomoc wszystko utrudnia nie... Kursant trasa rowerowa przy ul Myśliwskiej (24) chciałabym wiedzieć kto odpowiada za tak idiotyczne oznakowanie trasy... Ewa Zdalam za 4 razem (3) Może jestem wyjądkiem ale bardzo sobie chwale PORD w Gdyni, panie ktore... Joanna brak kontaktu telefonicznego skandal (1) dzwonię od 2 godzin na wszystkie podane numery i nikt nie odbiera to jest... adam Super.! (2) Zgadzam się w 100% że pan J. Napiórkowski jest bardzo wyrozumiałym... Gdańszczanka Zaskoczona :) (2) Z wszelaką spotykaną opinią, jestem pozytywnie zaskoczona naszym Gdańskim... Joasia K.B :))))) (3) Krzysztof Bobkowski ;-) mmm .;) zarąbisty pod każdym względem ;D mimo tego... Daria Po za oczekiwaniem na odebranie telefonu w informacji wszystko OK (1) Po za oczekiwaniem na odebranie telefonu w informacji wszystko OK Michał Egzamin kat.B (1) Egzamin zdałam za drugim razem. Pierwszym egzaminatorem był pan Wojciech,... Patrycja