M@rt@ (2) Tak też słyszałam o Panu J.Napiórkowskim , że jest sympatycznym egzaminatorem... M@rt@ chamstwo i prostactwo (1) radzę zmienic panią która przyjmuje wnioski do wydawania dowodów niejaka... zniesmaczona porażka na chełmie (1) To co dzieje się na Chełmie w rejstracji pojazdów to jest skandal i granda.... Bunia
Telefony na Milskiego (3) Dziś od rana próbuję dodzwonic się na ul. Milskiego, żeby zapytać o parę... Monika Sz. egzaminatorzy (1) zdałam u pana Mirosława U. , spokojny,opanowany i konkretny egzaminator,mile... iwka Egzaminator p. Leszek (3) Bardzo miły i sympatyczny człowiek, oby każdy mógł na takiego trafić!!!... Misio negatyw (3) Mam pytanie: czy jeżeli dojechało się z powrotem na plac PORD, a po drodze... mac w którym PORD-zie wyższa zdawalność w Gdańsku czy w Gdyni? (2) bo muszę przenieść do któregoś z nich dokumenty i tam kontynuować prawo jazdy... jam Na temat informacji w urzedzie miasta!!!! (1) Dla sopocian!!!! Na temat paszporów W urzedzie miasta w sopocie w informacji... sopociak Jest ok (1) Co prawda 2 próba odebrana ale pan był miły , przyjął, i wg mnie ok. kris Gość - opinia (1) To jest wielka ściema,chyba utworzono to po to aby mieszkańcy mogli dzwonić i... Gość numer potrzebny i efektywny (1) Kilka razy korzystałem z numeru - zgłaszam tam przepalone żarówki w... Arek Całkiem nieźle (1) Zgłaszam ubytki w jezdni te, któe zauważam. Jest całkiem nieźle, gdyż po max... zzz złomy w PORD-zie (8) Mam dość! 5 raz poległam na rękawie w PORD w Gdyni. Samochód nr - 3 MASAKRA... Załamana dlaczego (1) dlaczego oszczedza sie na najmniej zarabiajacych sopot naj bogatrza gmina... wrak opinia!!! egzaminator p.Miler (10) egzamin sprawnie przeprowadzony, bezstresowo, w przyjaznej atmosferze!!!!!tą... kursant Super obsługa (1) Próbowałem sie dodzwonić do UM ul.Milskiego, nikt nie odbierał. Po czym... MM Werka - opinia (1) Podchodziłam do egzaminu praktycznego wielokrotnie (popełniałam głupie błędy... Werka obsługa COS Chełm Milskiego (1) W dniu 08.02.2012 pojawiłem się w urzędzie przed godziną 17.00 (jest to... zniesmaczony mieszkaniec Gdańska obserwatorka (4) Chciałam tylko napomknąć, że panowie egzaminatorzy, oczywiście nie wszyscy,... Ania