Geodezja (1) Polecam, pełen profesionalizm Admin Polecam (1) Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja, dobra cena, geodeta... Inwestor z doświadczenia bardzo polecem (1) Prowadzę firmę projektową i na Pana Pawła trafiłem przypadkiem. Bardzo... Bartosz
Rewelacyjna współpraca! (1) Prace geodezyjne za nami (mapa projektowa i wyznaczenie budynku na działce),... Alter Dobry geodeta (1) Dobry, elastyczny geodeta. Jedyny w Trojmiescie, ktory za rozsadna cene i... Krzysiek Z. polecam (1) Kontakt z polecenia, nie zawiedliśmy się, pozytywna ocena Justyna Polecam (1) Polecam współpracę, sprawnie, przystępna cena, dobry kontakt z wykonawcą Tomasz86 Szybko, tanio, dobrze - Polecam wszystkim (1) U większości specjalistów spośród szybko, tanio i dobrze należy wybrać... Artur Geodeta (1) Bardzo dobry kontakt, szybka reakcja i miałem na następny dzień wykonane... Jacek W Polecam! (1) Panowie geodeci wykonywali dla mniej mapę do celów projektowych, a wcześniej... Jacek Polecam :) dobre usługi w przystępnej cenie (1) Rzetelnie i szybko wykonana usługa w przystępnej cenie :) godne polecenia,... Gość22550095 Opinia o uslugodawcy. (1) Polecam skorzystanie z tej firmy, ze względu na fachowość i czas realizacji!... Aleksandra Serdecznie Polecam ! (1) Praca została wykonana rzetelnie, w terminie oraz w przystępnej cenie.... nivex Pelen profesjonalizm i szybka obsluga! (1) Jestem bardzo zadowolony z uslugi, pan Roman mi swietnie doradzil, a mapke... Adam ja - opinia (1) Bardzo dobra firma. ja Firma jakich malo. (1) Polecam Pana Marcina . Rzetelny godny zaufania fachowiec ,co jest prawie... Arkadiusz Gawecki Firma godna polecenia (1) Zleciłam firmie AmberGeo mapę do celów projektowych i jestem bardzo... A.K. Profesjonalizm i precyzja za dobrą kasę! (1) Zawsze miałem geodetów za naciągaczy biorących za nic po kilkaset złotych ale... Wojtek Jestem zadowolona (1) Zlecałam wykonanie wydzielenia działki a potem wszystkiego co potrzebował... Anna najlepsza jakość usług (1) geodezja najlepszego formatu w tym analiza stanu prawnego i pomoc zarówno... Agnieszka