Geodeta godny polecenia !!! (1) Bardzo dobry kontakt. Profesjonalne podejscie do klienta. W miarę szybko i w... Krystyna Szybko, sprawnie i niedrogo! (1) Mapa do celów projektowych gotowa i dostarczona w ciągu 2 tygodni. Gorąco... Agnieszka Polecam (1) Polecam do korzystania z usług. Firma bardzo mi pomogła podczas budowy domu. gość
Rzeczowy, kompetentny, komunikatywny wykonawca (1) Wszystko czego inwestorowi trzeba. Bardzo dobra komunikacja, wykonanie, czas... Kamil Solidny Geodeta (1) Pan Bartosz wykonywał dla nas mapę, tyczył budynek i obmiar powykonawczy.... Katarzyna i Karol szybko, tanio i profesjonalnie ! (1) polecam!!! Jurek Solidna firma godna polecenia. (1) Solidna firma godna polecenia. Reksio Bardzo dobry geodeta POLECAM! (1) Potrzebowałem mapy do celów projektowych dla mojej działki, wykonano ją... marek kadorski Super obsługa szybko i fachowo (1) Wykonali mi podział, mapę pod projekt, wytyczenie budynku, i odbiór ...full... Piotr POLECAM !!! (1) Po pierwsze profesjonalnie Po drugie solidnie Po trzecie szybko Po czwarte... Artur Zdecydowanie polecam (1) Szybko, solidnie i jak za ten poziom usług w przystępnej cenie. Polecam... Krzysztof