Świetny fachowiec ! (1) Szybka i rzetelna realizacja powierzonego - niełatwego zadania. Bardzo miła... Dariusz RZETELNY GEODETA (1) W pełni można polecić ta firme Gerard Geodeta godny polecenia (1) Solidna firma!!!! Krzysztof
Od A do Z - rewelka (1) Panowie obsługiwali "geodezyjnie" naszą budowę od początku do końca, tj. od... UiW MP - opinia (1) Miałam okazję współpracować z tą firmą i jestem bardzo zadowolona. Szybko,... MP P.Z. - opinia (1) Skorzystałem z usług tego geodety na wszystkich etapach budowy domku... P.Z. Firma warta polecenia (1) Zlecałem tej firmie różne prace geodezyjne i jestem zadowolony z ich... Andrzej Polecam tego geodetę (1) Bardzo miła współpraca. Ceny niewygórowane, terminowo i bez problemów. Paweł firma pewna, spełniła moje wymagania (1) Tyczenie pod kompleks pod kompleks szeregowy zrobione bardzo sprawnie i za... Tomasz Ostrowski Gdynia polecam (1) Śmiało mogę polecić tego fachowca. Rzetelne doradztwo, fachowa obsługa,... inwestorka Fachowość (1) Usługa wykonana fachowo. Pracowników firmy cechuje profesjonalizm Usługa... Mariusz Nowak zdecydowanie polecam (1) firma pana tomka inwentaryzowala obiekty spolki- poszlo ekspresowo i... adam1974 POLECAM (1) Bardzo profesjonalne i rzetelne wykonanie powierzonego zamównienia z szybkim... Kasia Profesjonalne prace Geodezyjne. (1) Polecam,profesjonalizm,terminowość solidność, tak moge określić realizacje... Konrad Polecam usługi Pana Marcina. (1) Bardzo szybko i solidnie wykonana usługa wznowienia granic działki. Piotr G. Kompetentny świetny geodeta! (1) Inwentaryzacja powykonawcza budynku została wykonana bardzo sprawnie i... Lena Polecam! (1) Bardzo profesjonalnie, w dobrej cenie, miły kontakt, polecam i będę ponownie... PaulinaiPiotr Anna - opinia (1) Szybka współpraca,cena konkurencyjna,polecam korzystanie z usług pana Pawła... Anna Rzetelna , profesjonalna obsługa. (1) Fachowe podejscie do klienta oraz swojej pracy. gorąco polecam. Mariusz Profesjonalna firma geodezyjna (1) Geodeta godny polecenia. Dobry kontakt i szybka reakcja na zamówienie. Prace... Łukasz