Leszek - ocena (1) Szybka realizacja kalibracji niwelatora, miła obsługa. Leszek Dorota - opinia (1) Polecam , sprawna i kompetentna obsługa Dorota Mateusz Olewnik - opinia (1) Z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że firma Geowap okazała się być... Mateusz Olewnik
Pawel - opinia (2) Usługa pomimo dużego stopnia skomplikowania wykonana szybko i precyzyjnie.... Pawel Tomasz - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że nie ma lepszej firmy geodezyjnej w... Tomasz Adam - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam. Firma godna zaufania. Adam Marek Jezierski - opinia (1) Miałem okazję współpracować z firmą Getamap przy wytyczaniu granic działki.... Marek Jezierski Andrzej K - opinia (1) Polecam. Miałem nietypową geodezyjną sprawę, której nikt nie chciał się... Andrzej K Michal - opinia (1) Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam Michal Anna - opinia (1) Geodeta szybko rozpoczął nasze zlecenie, potrzebowaliśmy kompletnej obsługi... Anna Mariola R. - opinia (1) Bardzo dobry kontakt, sprawna realizacja zamówienia, korzystna cena, mapa w... Mariola R. Marta - opinia (1) Usługi na najwyższym poziomie. Bardzo dobry kontakt z Panem Pawłem. Szybka... Marta Geodeta - opinia (1) Zamówienia zawsze na czas, doradztwo na najwyższym poziomie. Profesjonalny... Geodeta Roman - opinia (1) Wszystko ok. Sprawnie i niedrogo Roman Nie polecam (1) Właściciel nie słowny. Nie wykonał usługi w terminie. Przygotowanie mapy... Zleceniodawca Firma godna polecenia! (1) Usługa wykonana dokładnie, profesjonalnie i terminowo, a co więcej w dobrej... Monika Polecam (1) Szybko i sprawnie, dobra cena. Red Solidny geodeta-polecam (1) Pan Łukasz wykonał dla mnie mapę pod budynek - projektant był zadowolony. Inwestor Świetna firma (1) Bardzo dobra współpraca z firmą - od wielu lat. Panowie działają kompleksowo... Paweł KRM - solidna firma (1) Korzystanie z usług tej firmy to sama przyjemność. Kompleksowość,... Wojciech