na co powinienem zwrócić uwagę podczas wizyty w domu/mieszkaniu, które chcę wynająć? (1) Wkrótce ja i moja dziewczyna zaczniemy chodzić na własną rękę i szukać... driplpent Poszukujemy zleceń pracy uwaga (1) Witam Państwa! Zapraszam do skorzystania z moich usług w zakresie wykończenia... Zbyszek +48 735 923 716 Masterkolor.pl 668448229 remonty pod klucz (60) Tu masz numer sprawna ekipa , maja uprawnienia Kris
dekoracje (1) Cześć, jest na forum ktoś kto zna się na kupowaniu dekoracji? Widziałem... Jakub8767 fotościanka do zdjęć (1) Witam, mamy na forum kogoś kto zna się na dekoracjach i będzie potrafił coś... Benedykt4324 Halas pseudo elekrtyk (1) Oszust nad oszustami szkoda ze dowiedziałem się czegoś więcej o tym człowieku... Oszukany Remonty wszystkiego (1) Profesjonalnie ekspresowo zakończenia A do zet 668448229 Marcin Pani Ola ->Sprzątanie mieszkań, domów etc (3) Dzień dobry. Chciałabym wszystkich przestrzec przed Panią Olą z Ukrainy,... Pańcia z mopem Biurko na wymiar (1) Witam- poszukuje stolarza który wykona dla mnie proste biurko z płyt , białe,... Edyta Firmy remontowo budowlane bytom (1) Cześć, szukam wartej polecenia firmy remontowo budowlane bytom . Z góry... kasia567 beczkowóz/ woda na budowę (1) Kto może dostarczyć wode na budowę? Saur neptun nie odpowiada na moje wnioski gdańsk Fotograficzna Spółdzielnia pracy fotoplastyka w Sopocie - dokumentacja płacowa (1) Dzień Dobry, Czy może ktoś z Państwa ma wiedzę, gdzie znajajduje się... Dyba haft komputerowy (1) Witam, znacie może jakąś firmę, która wykonuje hafty komputerowe? Z tego co... Wawrzyniec6454 Rolety i Żaluzje drewniane (3) Polecam portal Modnie w Oknie. Można zapoznać się z produktami... Dariakrys Gdzie na miejscu dorobię brelok domofonowy RFID? (3) Pogubiły mi się breloki do domofonów. Potrzebne na "gwałt". Jest gdzieś... Jacek dostarczenie choinki z Leroy Merlin Gdańsk (1) W wielu miejscach Sklep Leroy Merlin z Gdańska oferuje sprzedaż choinki i... Jerzy z Gdańska Montaż (1) Polecam firmę za rzetelnie wykonana usługe montażu drzwi pokojowych do... Michał K drzwi z montażem (1) Z czystym sumieniem mogę polecić firme zarówno jakość drzwi pokojowych jak... Piotr Przeniesienie kuchni do salonu (1) Witam, chcialabym przeniesc kuchnie do salo u aby zydkac dodatkowy pokoj. Czy... Profesjonalny z gwarancją remonty (1) Remonty kompleksowo od A do zet pod klucz porady transport wnoszenie... 668448229