haft komputerowy (1) Witam, znacie może jakąś firmę, która wykonuje hafty komputerowe? Z tego co... Wawrzyniec6454 Rolety i Żaluzje drewniane (3) Polecam portal Modnie w Oknie. Można zapoznać się z produktami... Dariakrys Gdzie na miejscu dorobię brelok domofonowy RFID? (3) Pogubiły mi się breloki do domofonów. Potrzebne na "gwałt". Jest gdzieś... Jacek
dostarczenie choinki z Leroy Merlin Gdańsk (1) W wielu miejscach Sklep Leroy Merlin z Gdańska oferuje sprzedaż choinki i... Jerzy z Gdańska Montaż (1) Polecam firmę za rzetelnie wykonana usługe montażu drzwi pokojowych do... Michał K drzwi z montażem (1) Z czystym sumieniem mogę polecić firme zarówno jakość drzwi pokojowych jak... Piotr Przeniesienie kuchni do salonu (1) Witam, chcialabym przeniesc kuchnie do salo u aby zydkac dodatkowy pokoj. Czy... Profesjonalny z gwarancją remonty (1) Remonty kompleksowo od A do zet pod klucz porady transport wnoszenie... 668448229 altana ogrodowa (2) Poszukuje wykonawycy altan ogrodowych wraz z opinią Klientów. Zależy mi na... Anna Przegląd, regulacja i naprawa okien (1) Jeśli masz problem z oknem lub drzwiami ja Ci pomogę . Przegląd , regulacja i... Adam Remont kuchni (18) Kochani. Czeka mnie generalny remont kuchni - zbicie starych kafli oraz... Asia Podłączenie wody + kanalizy na działkę, przewiert pod drogą. (3) Jak w tytule - zna ktos firmę do wykonania kompletnego przyłącza... user_138019171339 Mycie elewacji-poszukuje firmy rzetelnej! (2) Witam Jesteśmy firmą która zajmuje się myciem elewacji, kostki brukowej,... MatthewWade Studnie chłonne - jaki koszt wykonania? (19) Witam Czy ktoś z Szanownych Mieszkańców Banina ma na swojej działeczce... kris Hydraulik reda (7) Witam serdecznie. Chciałabym z pełną świadmością ostrzec wszystkich przed... Sylwia kuchnia za zamówienie - proszę o wskazówki, namiary (34) Totalnie nie ograniam tego tematu :) tzn nie wiem na co zwrocic uwagę, czym... kuchnia Szpachlowanie malowanie Komplet 50zl 1m2 (17) Trójmiasto Karol Remonty pod klucz od a do Z ( hydraulika elektryka remonty inne (1) Malowanie 20 zł m2 szpachlowanie 30 zł m2 user_137693040496 Architekt i namiary na dobrą ekipę remontową!!! Proszę pomóżcie! (36) Witam wszystkich. Niestety przede mną remont mieszkania, remont kapitalny.... sk Zlece generalny remont mieszkania (8) Mieszkanie ma 2 pokoje, 37m2. Zakres prac obejmuje generalny remont... Dorota