Choinka sztuczna pe (1) Cześć! Moglibyście polecić mi ładne choinki sztuczne pe? Pilne! Koleżanka... aniaa.m Blokady emocjonalne Warszawa (1) Hej! Chciałabym pomóc moje siostrze, dlatego poszukuje dobrego specjalisty z... aniaa.m Kanały kablowe Łódź (1) Hej! Pomagam mojemu koledze z Łodzi w znalezieniu firmy, która oferuje kanały... aniaa.m
Usługi księgowe w Krakowie (1) Hej! Pomagam znajomem z Krakowa znaleźć dobre biuro księgowe w jej okolicy.... aniaa.m Organizacja szkoleń (1) Hej! Możecie polecić mi firmę, która zajmuje się organizacją szkoleń.Pilne!... aniaa.m Parkiet (1) Witam. Czy ktoś poleci dobra firmę która zajmuje się parkietami? W miarę... Krystiann1 Remonty, nie polecam - master bud kamil n. z Gdańska (9) Nie polecam usług wykonywanych przez Pana Kamila. Remont zakończony... Kk Hydraulik Banino (16) Potrzebny hydraulik do drobnej naprawy. Macie jakiś kontakt? ja Odnawianie starego wieszaka z drewna (4) Mam stary stojący wieszak z drewna. Chcialbym usunac lakier i wykonczyc go... Eternata Janek (1) To są zwykli oszuści z milionowymi długami, nie płacą nawet swoim... Alarm dla domu jednorodzinnego (6) Szukam dobrej i sprawdzonej firmy instalującej alarmy w domach. Możecie kogoś... m&m Domy drewniane Fides (3) Czy znajdzie się tu osoba, dla której firma Fides Domy z Gdańska realizowała... Zainteresowany domem Stal nierdzewna, jaka firma? (2) Ostatnio szukałam firmy, która oferuje cięcie stali, podobno firma Nova... moderamonia Zły (1) Ta firma to już przeszłość. Mają długi wszędzie i u wszystkich. Milionowe długi Karol Nowoczesne drzwi, które wybrać? (1) Ostatnio zmierzyłam się z zakupem drzwi nowoczesnych do mieszkania. Najlepsze... moderamonia Zły (1) Ta firma to już przeszłość. Mają długi wszędzie i u wszystkich. Karol Poszukuje sprawdzonej Firmy Budowlanej (3) Witam, Planuje za kilka miesięcy ruszyć z budowa domu w Kosakowie. Szukam... Paula Zły (1) Ta firma to już przeszłość. Mają milionowe długi wszędzie i u wszystkich. Inwestor Jak załadować ulubioną piosenkę na telefon z Androidem? (2) Jeśli nie znasz jeszcze dzwonków, z pewnością przegapisz coś naprawdę... Baldric21 Firma Remontowa (1) Witam, czy ktoś z tu obecnych miał do czynienia z firmą remontową Tomasz... aga1988